Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Siemka, czy może mi ktoś napisać skrypt, który działa w ten sposób - Gdy gracz kliknie TAB na klawiaturze to nic się nie stanie? Wiem, że takie coś da się napisać ale nwm jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Chodzi ci o to aby tab sie nie pokazal? czy auto uzupełnianie komendy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 W pliku spigot.yml w głównym folderze serwera znajdź kategorię "commands", a w niej linijkę "tab-complete". Zmień wartość na -1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Dnia 23.08.2016 o 01:40, Norbi napisał: W pliku spigot.yml w głównym folderze serwera znajdź kategorię "commands", a w niej linijkę "tab-complete". Zmień wartość na -1. Nie działa, klawisz TAB ciągle działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 serqqq 4 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! polecam plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jeśli chodzi Ci o tabliste to chyba tego nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 9 godzin temu, sriskels napisał: Jeśli chodzi Ci o tabliste to chyba tego nie zrobisz. Już wszystko naprawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Siemka, czy może mi ktoś napisać skrypt, który działa w ten sposób - Gdy gracz kliknie TAB na klawiaturze to nic się nie stanie? Wiem, że takie coś da się napisać ale nwm jak
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi