Skocz do zawartości

[1.7-1.8][NP][Lobby] Mc.EvolutionCraft.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Sieć Serwerów Evolution - EvolutionCraft

Informacje

IP: Mc.EvolutionCraft.PL

Strona Serwera: www.EvolutionCraft.PL

Sloty: 100

Ogólne Informacje: Jest to lobby (Bungeecord) ,który łączy wszystkie serwery stworzone przeze mnie zwane Evolution'ami.

Można tam głównie znaleźć największe zbiorowisko serwerów RPG w minecraft (niebawem). Lobby działa na wersji 1.7 do 1.8. Niestety jednakże wszystkie serwery aktualne znajdujące się tam łączą się tylko z 1.7.2-1.7.4. Jednakże mam tam zamiar dodać nowe własne tryby po tym jak otworze mój nowy serwer Ylath. Trybami ,którymi planuję stworzyć będą się zwać Tower Defense, Epic Escape, Battlefield 4 i inne takie tam. Tower Defense by było podobne do wojownicy vs potwory jednakże tam trzeba by bronić wieży przed hordami potworów (zabitymi graczami) mniej więcej takie sam zasady i wszystko jak tam ,lecz według moich pomysłów i lepszej formie. Serwer jest dostępny od 28 lipca. W lobby można znaleźć ukrywanie graczy, muzykę z note bloków np Gangam Style itp. Starałem się wszystko przetłumaczyć jeżeli coś pobierałem (pluginy) i samemu tworzyć portale itd. Można używać portali albo magicznego kompasu do wyboru serwera (jak na każdym serwerze lobby). Płytki które popchną cię i inne takie tam pierdółki.

Uhh rozpisałem się jak poeta jakiś :) .

Zdjęcia z serwera

zjmNlwEg.png

Iauba8Jg.png

Kgb4MCkg.pngSWUIgfcg.png

FILM(porwałem arabów i oddali video <3 )

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/12694-17-18nplobby-mcevolutioncraftpl/

19 godzin temu, Mine1998 napisał:

Nie miałem czasu zbytnio na budowy i tak lobby robiłem 2 dni całe aby wszystko poprawnie działało itp. Jak rozwinę (więcej serwerów) to lepsze ogarnę jakieś.

#Dodano Film.

#Dodałem kolorowe cząsteczki w portalach oraz respawnie i radio automatyczne bo coś "sucho" było w tym lobby <3 xD

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/12694-17-18nplobby-mcevolutioncraftpl/#findComment-88658

• Norbi zmienił(a) tytuł na [1.7-1.8][NP][Lobby] Mc.EvolutionCraft.PL
  • 1 miesiąc temu...
  • Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...