Nieaktywny Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) Sieć Serwerów Evolution - EvolutionCraft Informacje IP: Mc.EvolutionCraft.PL Strona Serwera: www.EvolutionCraft.PL Sloty: 100 Ogólne Informacje: Jest to lobby (Bungeecord) ,który łączy wszystkie serwery stworzone przeze mnie zwane Evolution'ami. Można tam głównie znaleźć największe zbiorowisko serwerów RPG w minecraft (niebawem). Lobby działa na wersji 1.7 do 1.8. Niestety jednakże wszystkie serwery aktualne znajdujące się tam łączą się tylko z 1.7.2-1.7.4. Jednakże mam tam zamiar dodać nowe własne tryby po tym jak otworze mój nowy serwer Ylath. Trybami ,którymi planuję stworzyć będą się zwać Tower Defense, Epic Escape, Battlefield 4 i inne takie tam. Tower Defense by było podobne do wojownicy vs potwory jednakże tam trzeba by bronić wieży przed hordami potworów (zabitymi graczami) mniej więcej takie sam zasady i wszystko jak tam ,lecz według moich pomysłów i lepszej formie. Serwer jest dostępny od 28 lipca. W lobby można znaleźć ukrywanie graczy, muzykę z note bloków np Gangam Style itp. Starałem się wszystko przetłumaczyć jeżeli coś pobierałem (pluginy) i samemu tworzyć portale itd. Można używać portali albo magicznego kompasu do wyboru serwera (jak na każdym serwerze lobby). Płytki które popchną cię i inne takie tam pierdółki. Uhh rozpisałem się jak poeta jakiś . Zdjęcia z serwera Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! FILM(porwałem arabów i oddali video ) Edytowane 30 lipca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) Wstaw działające zdjęcia do tematu. 12h. Btw. 10 rejestracji na lobby? Serio? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 29 lipca 2016 przez Oedeopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Server nawet fajny ale 1 minus Lobby z neta. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 (edytowane) 19 godzin temu, Mine1998 napisał: Server nawet fajny ale 1 minus Lobby z neta. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie miałem czasu zbytnio na budowy i tak lobby robiłem 2 dni całe aby wszystko poprawnie działało itp. Jak rozwinę (więcej serwerów) to lepsze ogarnę jakieś. #Dodano Film. #Dodałem kolorowe cząsteczki w portalach oraz respawnie i radio automatyczne bo coś "sucho" było w tym lobby xD Edytowane 30 lipca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_PL 2 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Po co logawanie na każdym serwerze skoro jest BungeeCord i wystarczy logowanie na jednym serwerze. Serwer Spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi