Messie991 5 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Siema, Napiszcie co moge dodać do mojego programu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TechnicalPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Może napiszesz nam co robi ten program? //sądząc po nazwie, może to być edytor tekstowy ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 1 godzinę temu, Messie991 napisał: Napiszcie co moge dodać do mojego programu Brak możliwości maksymalizacji i zmiany rozmiarów okna całkowicie dyskwalifikuje ten program z użytku i dalszego testowania. 17 minut temu, Norbi napisał: Może napiszesz nam co robi ten program? Wystarczy pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 @Libter Zdzisiek (mój antywirus) się odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messie991 5 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Godzinę temu, Libter napisał: Brak możliwości maksymalizacji i zmiany rozmiarów okna całkowicie dyskwalifikuje ten program z użytku i dalszego testowania. W VB2010 nie jest to takie łatwe :{ Lecz w kolejnych aktualizacjach spróbuje to zrobić :' Godzinę temu, Switsherker napisał: @Libter Zdzisiek (mój antywirus) się odzywa To niemożliwe Czy taka ikona może być ??? Czy jeszcze ją poprawić :" Ikona.ico Edytowane 8 lipca 2016 przez Messie991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 @Messie991 Ta ikona mnie odstrasza , zrób w kolorach takich przyjaznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messie991 5 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 A mógł byś coś poradzić ? PS.Nie jestem najlepszy w grafice Nie chejtować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 5 minut temu, Messie991 napisał: W VB2010 nie jest to takie łatwe :{ Lecz w kolejnych aktualizacjach spróbuje to zrobić :' Maksymalizacja za pomocą Me.Windowstate = FormWindowState.Maximized nie jest wystarczająco łatwa? Jeśli tak - dlaczego nie używasz domyślnego Windowsowego obramowania okna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messie991 5 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Cytuj Maksymalizacja za pomocą Me.Windowstate = FormWindowState.Maximized nie jest wystarczająco łatwa? Moje style są trudne do przystosowania. 3 minuty temu, Libter napisał: Jeśli tak - dlaczego nie używasz domyślnego Windowsowego obramowania okna? Bo bardziej lubie (Jak większość programistów) kolory ciemne := Edytowane 8 lipca 2016 przez Messie991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 15 minut temu, Messie991 napisał: Moje style są trudne do przystosowania. Niestety na chwilę obecną Twoje style uniemożliwiają normalne korzystanie z programu. 15 minut temu, Messie991 napisał: Bo bardziej lubie (Jak większość programistów) kolory ciemne := Ciemne kolory wewnątrz programu nie muszą eliminować jasnego, systemowego obramowania okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Gorsze od zwykłego notatnika. Jeżeli byś zrobił go pod skrypty + dodał DUŻO więcej opcji to by może to nawet było ok. Jak na razie to jest bardzo słabe. Ocena: -1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Brakuje dużo podstawowych funkcji + program gryzie się z antywirusem (Avast). Jak ci się nudzi to możesz zrobić notatnik w cloud. Coś typu Google Docs. Będzie to coś nowego. @up Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 9 minut temu, Messie991 napisał: @userMacieG A umiesz lepiej taki zrobić Wolę Notepad++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messie991 5 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 A sam stworzyć nie umiesz a komentujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Generalnie wolę Notepad++, aczkolwiek masz plusa za postaranie się. Ikona mi osobiście nie pasuje. Pod względem stylistycznym jest ładny ten program. Dodaj możliwość tabowania. (klikasz tab i dodaje Ci 4 spacje - tab) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messie991 5 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Siema, Jest nowy Update 0.2V Link do pobrania: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Co dodano; -Możliwość zmiany rozmiaru -Menu -Przycisk "Cofnij" Czego brakuje; -TAB (Czterech spacji) -Kolorowania składni do Script'a Piszcie co dodać :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 13 godzin temu, Messie991 napisał: @userMacieG A umiesz lepiej taki zrobić Programy oceniać mogą wszyscy użytkownicy, nie tylko programiści. 2 godziny temu, Messie991 napisał: Siema, Jest nowy Update 0.2V Zmiana możliwości rozmiaru okna jak najbardziej na plus. Warto poprawić drobne błędy ("Form1", "Plk") i podmienić domyślną ikonę: boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Jak ja próbowałem otworzyć jakiś plik to mi się to robiło 30 sekund, a jak go już otworzyłem to ładował się 5 minut CloveR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_CookieMonster_ 48 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Dodaj, że przy kliknięciu na "Nowy" i zmienionym tekście wyskakuje "Czy na pewno chccesz coś tam coś tam bez zapisywania?" (i przy zamykaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi