MilkZone 0 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Dlaczego dropia tylko diamenty ? Nie wazne, czy jest aktywne czy niee..? Działało i nagle nie działa (Brak Błędów).. Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 po prostu musisz włączyć ten drop, w linijkach 325-410 masz wszystkie komendy i pewnie wylaczyles/as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilkZone 0 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Napisałem, że nie ważne czy włączone czy nie. Edytowane 6 czerwca 2016 przez MilkZone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 Nie wiem czemu biblioteczka nie wypada, ale wiem dlaczego inne, bo w tej linijce: if player's y-coordinate is smaller than {w.zloto}: ty odwołujesz się do zmiennej, nie opcji więc musisz zrobić if player's y-coordinate is smaller than {@w.zloto}: i tak samo w innych KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MilkZone 0
Dlaczego dropia tylko diamenty ? Nie wazne, czy jest aktywne czy niee..? Działało i nagle nie działa (Brak Błędów)..
Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi