pryndelo 0 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Witam napisałem własny skrypt na komendę /zestawy po wpisaniu której graczowi pokazuję się skrzynka z itemami. Gdy gracz kliknie w jakiś item konsola wykonuję komendę "sudo (gracz) kit (nazwa zestawu)". Wszystko działa ale chciałbym aby ta skrzynka otwierała się pod komendą /kit, wiec zmieniłem z /zestawy na /kit. I od tego momentu mam problem gdyż po kliknięciu w item pojawia się biały napis "Correct usage /kit" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 daj "sudo %player% ekit (zestaw)" pryndelo i PiTeKLive 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 336 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pryndelo 0
Witam napisałem własny skrypt na komendę /zestawy po wpisaniu której graczowi pokazuję się skrzynka z itemami.
Gdy gracz kliknie w jakiś item konsola wykonuję komendę "sudo (gracz) kit (nazwa zestawu)".
Wszystko działa ale chciałbym aby ta skrzynka otwierała się pod komendą /kit, wiec zmieniłem z /zestawy na /kit.
I od tego momentu mam problem gdyż po kliknięciu w item pojawia się biały napis "Correct usage /kit"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi