Crystal_PL 93 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Proszę o naprawienie skryptu na case. Kod: http://pastebin.com/raw/EYB6rr9f Błąd: undefined option {@preview items} (Case.sk, line 206: set {_preview} to {@preview items}') I jeszcze dodam, że zamiast w gui to w eq się pojawia szkło itp. Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 1 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Halo pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darkelitepoland 1 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) @topic w zlym dziale zmiast zlecenia przenies do --->pytania i problemy Edytowane 1 czerwca 2016 przez Darkelitepoland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Zmień set {_preview} to {@preview items} na set {_preview} to true lub na set {_preview} to false zależy czy chcesz czy opcja ma być włączona (true) czy wyłączona, nie pisz do czego ona jest bo też nie wiem. i podczas jakiej komendy to szkło pojawia się w eq, no japier... nie jestem jasnowidzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 musisz dać @preview_items z _ i w options tak samo bo inaczej nie zadziala Spoiler (z tego co wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Zainstaluj skrypt na nowo Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nawo 59 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 O 29.05.2016 o 08:58, Crystal_PL napisał: Proszę o naprawienie skryptu na case. Kod: http://pastebin.com/raw/EYB6rr9f Błąd: undefined option {@preview items} (Case.sk, line 206: set {_preview} to {@preview items}') I jeszcze dodam, że zamiast w gui to w eq się pojawia szkło itp. Pobierz jeszcze raz kod. O 1.06.2016 o 15:09, ShroN napisał: Zmień set {_preview} to {@preview items} na set {_preview} to true lub na set {_preview} to false zależy czy chcesz czy opcja ma być włączona (true) czy wyłączona, nie pisz do czego ona jest bo też nie wiem. i podczas jakiej komendy to szkło pojawia się w eq, no japier... nie jestem jasnowidzem aha? O 1.06.2016 o 15:57, Krzychu2016 napisał: musisz dać @preview_items z _ i w options tak samo bo inaczej nie zadziala Pokaż ukrytą zawartość (z tego co wiem) Nie wiesz to się nie wypowiadaj, zmienne nie muszą być ciągłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Proszę o naprawienie skryptu na case. Kod: http://pastebin.com/raw/EYB6rr9f Błąd: undefined option {@preview items} (Case.sk, line 206: set {_preview} to {@preview items}') I jeszcze dodam, że zamiast w gui to w eq się pojawia szkło itp.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi