Dorek 41 Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! IP do skopiowania: dcraft.maxc.pl Edytowane 9 lipca 2016 przez Dorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 Kolejny serwer EasyHC na wersję 1.7 Zabijcie mnie. //EDIT @Dorek To co? Może chociaż zaktualizujecie do wersji 1.9? Ew. dodajcie jakiś zupełnie inny tryb niż związane z survivalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorek 41 Opublikowano 27 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 (edytowane) @up Serwer działa już dość długo, poza tym opis mówi sam za siebie, dokładamy wszelkich starań żeby to nie był sam easyhc @Deerpy Hoves - niestety, aktualnie większość osób gra na 1.9 a ja (niestety) muszę się z tym pogodzić, żeby nie potracić graczy. Myślę, że wiesz jak dzisiaj wygląda ta sprawa. Nikt nie chce aktualizować gry do nowszej wersji z niewiadomego powodu. Co do nowego trybu, planujemy dodać RP jednak na to jest jeszcze czas. Informacja: Pierwsza osoba, która wejdzie na serwer otrzyma niespodziankę Edytowane 29 maja 2016 przez Dorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 212 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Serwer tak jak był [ciach], tak nadal jest zostałem zbanowany za "Fly" (http://scr.hu/9vyj/17um7), mimo iż wcześniej dostałem od administratora uprawnienia do latania zamian za nagranie reklamy. Główny administrator nie ogarnia nic, wyrzuca członków administracji nie zabierając im nawet uprawnień. Gracze mają uprawnienia do GM potem teleportują innych graczy i ich zabijają. Ten serwer to po prosu kolejne [ciach], na które nawet nie opłaca się wchodzić, no ale czego można się spodziewać po serwerze, który stworzyła osoba mająca 12 lat. // _an0 Edytowane 1 czerwca 2016 przez _an0 wulgaryzmy CuttingChipset 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 2 godziny temu, SebxteR napisał: Serwer tak jak był [ciach], tak nadal jest zostałem zbanowany za "Fly" (http://scr.hu/9vyj/17um7), mimo iż wcześniej dostałem od administratora uprawnienia do latania zamian za nagranie reklamy. Główny administrator nie ogarnia nic, wyrzuca członków administracji nie zabierając im nawet uprawnień. Gracze mają uprawnienia do GM potem teleportują innych graczy i ich zabijają. Ten serwer to po prosu kolejne [ciach], na które nawet nie opłaca się wchodzić, no ale czego można się spodziewać po serwerze, który stworzyła osoba mająca 12 lat. // _an0 Za fly, nie dziwie się jak na sv co przyszedłeś zabijać z miecza żelaznego po 3 serca zadawałeś jak byłem w diamentowym secie. I co że zrobiła to 12 letnia osoba? Takie osoby też mają swoje prawa. Easyhc. Poza tym budowle odrażają, pluginy też. Zróbcie coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorek 41 Opublikowano 5 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 @SebxteR mogłeś wyjaśnić sprawę na GG, forum a nie płakać. @JimmClooou Co dokładnie odraża (nie licząc budowli, budowniczy trochę spierniczył sprawę)? Muszę dokładnie wiedzieć gdzie jest niedopracowanie, błąd żeby cokolwiek poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorek 41 Opublikowano 4 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Zmieniono spawn i dodano kilka rzeczy, między innymi działki i crafting lucky blocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorek 41 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Nowa prezentacja i filmik z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Serwer to kolejne D.N.O (można by taką akcje zrobić). Pluginy z neta i nawet nie edytowane... Stoniarka - eastStone widzę po wiadomości, Gildie - FG, Konkurs - Skrypt czy tam plugin z MPC, Skrzynka to pewnie plugin jakis plugin na skrzynki z CS:GO CobbleX - no tu akurat nie wiem, CloudBoots - skrypt pewnie z neta, Boy/Sandfarmer - pewnie skrypt albo plugin. RzucaneTNT- też nie wiem. Nie jest to ani serwer RealLife, ani FreeBuild, ani napewno nie Survival. Serwer to jakaś totalna mieszanka wszystkiego i bardzo BARDZO słaba. SebxteR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 599 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi