Gość Vylence Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Chodzi mi o guzik mały może być, ale żeby był. Taki na sb koło każdej wiadomości. Jak klikniesz to zapisuje wiadomość i wysyła do all moderatorów. Po co? Nie zawsze ktoś pilnuje chatu. Zwykle bardziej ktoś wywołuje spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 nie WujcioCreeper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nie. Proponowałem to już kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 za, moze nie guzik - lecz jakas mala ikonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jakby "Zgłoś ten post" było za mało dla administacji. Niet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Nie? I tak nikt nie czyta zgłoszeń, a to forum nie jest znowu takie wielkie żeby były potrzebne jakieś guziki do zgłaszania na SB... @down może i czytacie, ale i tak Norbi od razu wszystkich warnuje Edytowane 28 kwietnia 2016 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Niepotrzebna funkcja. @PanNiedzwiadek Uwierz, czytamy zgłoszenia. @PanNiedzwiadek przecież ja prawie nic nie warnuję.. //Norbi boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 1 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2016 Odrzucam ze względu na niskie poparcie w społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi