Skocz do zawartości

OperatorServer - skrypt na zarządzanie serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

ServerOperator - Skrypt

Jest to mój pierwszy skrypt który wspiera serwer itp :)

Skrypt ma wiele funkcji zmienia fizykę gry, usuwa lagi, dodaje dodatki itp

Miałem zrobić jeszcze w nim coś w stylu multiverse-core tutaj.

Skrypt zabezpiecza przed łamaniem zasad i botami też i dodaje krew dla tych co chcą po włączeniu.

LINK DO TUTA: [LINK] (Zaprezentowane na wersji 1.0)

Link do kodu (1.2)

[KOD KLIK]

- Dodano nowe dodatki (Zapomniane potwory itp)

PERMISJE

Do prawie wszystkiego: OS

Do podglądu reklam: KidMod

Komenda /Os

To mój pierwszy taki skrypt, podany jestem na propozycje co można dodać :/

Skrypt posiada do każdej komendy możliwość automatyczności.

Nie umiem się rozpisywać :)

Wymagany Skript i WildSkript oraz SkQuery(do niektórych rzeczy)

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/

O [ciach] XDDD

ALE [ciach] JA [ciach] PLS

Kilka zmiennych, kilka ifów i 1000000000000000000 ^ 32954387507437850287435702 wiadomości. WP

//~Pirat

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80755

[ciach] //~Pirat

Ten skrypt nic nie dodaje...

Oceniłeś serwer na () 

Tutaj nie zastosowałeś się do zasad gramatyki, lepiej by brzmiało Twoja ocena to: ()

Usunales decyzje o ocenie mozesz znowu ocenic.

Byles pijany jak to pisales? Skasowales swoja ocene, mozesz ocenic jeszcze raz.

Nie mozesz usunac oceny poniewaz nie oceniles serwera

Po co to? Nie łatwiej: Najpierw ocen serwer?

Czyszczenie swiatow z itemow na ziemi [¡]

Wszystkie przedmioty zostana usuniete za ()

Serio myslisz, ze to Twoje usuniecie przedmiotow ma cos wspolnego z lagami? xD W tej sekcji lagi tez masz pelno bledow, ale nie chcialo mi sie poprawiac ;3

WUUUT Czemu moze sie zaliczac konsola? Ja jakos tego nie widze. Po co kasowac ilosc graczy do zera przy reloadzie skryptu? Moze ktos cos konfiguruje...

Ta Twoja fizyka heheheh. Co ma wspolnego niszczenie sie lisci i wybuchy fireballa z fizyka? To tak jakbys zrobil sk, ktory spawnuje 5 stone i mowil, ze to matematyka...

To chyba tyle, bledow masz tam jeszcze pelno, ale znajdz je sam.

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80768

14 godzin temu, jahumen napisał:

[ciach] //~Pirat

Ten skrypt nic nie dodaje...

Oceniłeś serwer na () 

Tutaj nie zastosowałeś się do zasad gramatyki, lepiej by brzmiało Twoja ocena to: ()

Usunales decyzje o ocenie mozesz znowu ocenic.

Byles pijany jak to pisales? Skasowales swoja ocene, mozesz ocenic jeszcze raz.

Nie mozesz usunac oceny poniewaz nie oceniles serwera

Po co to? Nie łatwiej: Najpierw ocen serwer?

Czyszczenie swiatow z itemow na ziemi [¡]

Wszystkie przedmioty zostana usuniete za ()

Serio myslisz, ze to Twoje usuniecie przedmiotow ma cos wspolnego z lagami? xD W tej sekcji lagi tez masz pelno bledow, ale nie chcialo mi sie poprawiac ;3

WUUUT Czemu moze sie zaliczac konsola? Ja jakos tego nie widze. Po co kasowac ilosc graczy do zera przy reloadzie skryptu? Moze ktos cos konfiguruje...

Ta Twoja fizyka heheheh. Co ma wspolnego niszczenie sie lisci i wybuchy fireballa z fizyka? To tak jakbys zrobil sk, ktory spawnuje 5 stone i mowil, ze to matematyka...

To chyba tyle, bledow masz tam jeszcze pelno, ale znajdz je sam.

Troszeczkę byłem pijany (padałem na ryj) a to mój 1 skrypt a na moim serwerze bynajmniej pomaga np fireball po odbiciu zabija na hita wytwórcę tego bynajmniej na moim orbicie a na RPG moim czasami się buguje swiat i spawni się dużo mobow i wywala go ciągle póki ich nie usune z czunków.(Raz na czunku pojawiło się ponad 2tyś potworów jakimś cudem)

Jest on JOIN konsola gdy się ja włącza tez dołącza do skryptu w wielu pluginach tak jest.

Wypykane z telefonu :)

Ja się tam nie znam co może być tu innego wielkiego w takim skrypcie dziś ulepszenia jeszcze xd

Jest na tym forum skrypt z rodzaju Admin co ma pozytywną opinię czy wszędzie tylko do dupy ? Xd

Jahumen jeżeli dla ciebie grawitacja i odbijanie się oraz latanie nie jest fizyką to ile ty masz lat 3 ? Bynajmniej nie ukończyłeś nawet podstawówki. I co może zniszczyć lagi jak nie usuwanie obiektów zbędnych. Może dla ciebie będzie najlepsze usunąć wszystkie światy ? xD

To co mówisz o ocenach to można było spamić i 1000 wlepać i najpierw jest ocen zeza masz ??

#EDIT
DODANO WERSJE 1.1

#EDIT 2

DODANO WERSJE 1.2

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80769

13 godzin temu, xN0MANDx napisał:

Troszeczkę byłem pijany (padałem na ryj) a to mój 1 skrypt a na moim serwerze bynajmniej pomaga np fireball po odbiciu zabija na hita wytwórcę tego bynajmniej na moim orbicie a na RPG moim czasami się buguje swiat i spawni się dużo mobow i wywala go ciągle póki ich nie usune z czunków.(Raz na czunku pojawiło się ponad 2tyś potworów jakimś cudem)

Jest on JOIN konsola gdy się ja włącza tez dołącza do skryptu w wielu pluginach tak jest.

Wypykane z telefonu :)

Ja się tam nie znam co może być tu innego wielkiego w takim skrypcie dziś ulepszenia jeszcze xd

Jest na tym forum skrypt z rodzaju Admin co ma pozytywną opinię czy wszędzie tylko do dupy ? Xd

Jahumen jeżeli dla ciebie grawitacja i odbijanie się oraz latanie nie jest fizyką to ile ty masz lat 3 ? Bynajmniej nie ukończyłeś nawet podstawówki. I co może zniszczyć lagi jak nie usuwanie obiektów zbędnych. Może dla ciebie będzie najlepsze usunąć wszystkie światy ? xD

To co mówisz o ocenach to można było spamić i 1000 wlepać i najpierw jest ocen zeza masz ??

#EDIT
DODANO WERSJE 1.1

Eeee ten post wygląda jakby połówę pisało dziecko, a połowe tłumacz google.

Co do skryptu, "krwiarnia", "fiebalka" "lisciarka", "oceniarka" ach...
Tak wgl to co on niby daje? Bo na moim serwerze jakoś nie pomaga.

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80844

Dobrze. Zacznijmy od baardzo pozytywnego akcentu. Gdyby @RaiZeN to skomentowal to PEWNIE by zaczal tak [ciach]. Ale nie zaczyna, wiec tak nie skomentuje :G

Zmienne:

Powiem tak, nazwy zmiennych sa wziete od tak z [ciach]. Kto to [ciach] wymyslal? 7-latek?

Funkcje:

Chcialoby sie zaspiewac "Ale to juz bylo...". Jednak jako ze mam 3 z muzyki to nie zaspiewam (do spiewu [ciach] glos).

"Polaku" (Inspired by @Ezx):

Pewnie sie domyslisz co jest w tej kategorii... Gramatyka, ortografia, interpunkcja - ty nie inwestuj w nowy serwer, ty lepiej zainwestuj w premium na slownik.pjn.pl (czy slownik.pjw.pl). Przyda ci sie to bardziej (tak, napisalem "ci" z malej. Bo nie mam do ciebie nic, nawet szacunku).

Kod:

Kod zwykly, gdzieniegdzie daloby sie to lepiej napisac. Ogolnie jest znosnie.

I na koniec:

O 26.03.2016 o 23:19, xN0MANDx napisał:

ServerOperator - Skrypt

Ta, chyba w [ciach] sie z powodu skokow CPU i RAMu.

Slabe. Nie polecam. 2/10. I to jeszcze na konkurs...

cya.

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80873

3 godziny temu, mrkacperek napisał:

Dobrze. Zacznijmy od baardzo pozytywnego akcentu. Gdyby @RaiZeN to skomentowal to PEWNIE by zaczal tak [ciach]. Ale nie zaczyna, wiec tak nie skomentuje :G

Zmienne:

Powiem tak, nazwy zmiennych sa wziete od tak z [ciach]. Kto to [ciach] wymyslal? 7-latek?

Funkcje:

Chcialoby sie zaspiewac "Ale to juz bylo...". Jednak jako ze mam 3 z muzyki to nie zaspiewam (do spiewu [ciach] glos).

"Polaku" (Inspired by @Ezx):

Pewnie sie domyslisz co jest w tej kategorii... Gramatyka, ortografia, interpunkcja - ty nie inwestuj w nowy serwer, ty lepiej zainwestuj w premium na slownik.pjn.pl (czy slownik.pjw.pl). Przyda ci sie to bardziej (tak, napisalem "ci" z malej. Bo nie mam do ciebie nic, nawet szacunku).

Kod:

Kod zwykly, gdzieniegdzie daloby sie to lepiej napisac. Ogolnie jest znosnie.

I na koniec:

O 26.03.2016 o 23:19, xN0MANDx napisał:

ServerOperator - Skrypt

Ta, chyba w [ciach] sie z powodu skokow CPU i RAMu.

Slabe. Nie polecam. 2/10. I to jeszcze na konkurs...

cya.

To napisz mi co tu miało by się innego znajdywać ? :)

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80890

24 minut temu, xN0MANDx napisał:

To napisz mi co tu miało by się innego znajdywać ? :)

Najlepiej nic. Ten skrypt jest bezsensowny (jak twoje serwery). Niewydajne to jak cholera. Popraw optymalizacje oraz bledy, jak i nazwy zmiennych.

https://skript.pl/temat/11121-operatorserver-skrypt-na-zarz%C4%85dzanie-serwerem/#findComment-80892

• bvcz zablokował(a) ten temat
  • Libter odblokował(a) ten temat