Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

IP SERWERA: EvolutionSurv.Ench.PL

Wersja 1.7.2

Sloty: 100

Typ: Evolucyjny Survival + Wojny + Rolnictwo + Działki

Na serwerze nie są zablokowane takie materiały/bloki jak tnt itp :)

Evolucyjny Survival - Evolucyjny gdyż są tam niezwykłe rzeczy co do innych zwykłych survivali

Wojny - Wojny bo jest rzadko używany plugin na frakcje który umożliwia robić masakryczne wojny i podboje ziem!

Rolnictwo - Rolnictwo bo na serwerze jest skup złoży rolnych by zarabiać monety jednakże jest wiele sposobów na zarabianie $

Działki - Niezwykły styl działek połączenie pustyni oraz krainy lodu!

Serwer jest otwarty dla każdego gracza nie zważając na premium!

Na serwerze na dodatek jest gierka 1vs1 i co tydzień walki o bycie najlepszego wojownika co sobotę!

Jeszcze pragnę dodać że jest bardzo dużo amuletów i super broni z efektami!

Zdjęcia z serwera poniżej

Na serwerze nawet zwierzęta organizują grupy przygodowy (przypadkowy SS)

2016-03-17_16.58.29.png

Jedna z walk 1vs1 na mapie assasynów

2016-03-19_20.31.19.png

A KidModzi mówili mi bym tego nie pił:

2016-03-20_09.45.11.png

Lochy na 1vs1:

2016-03-20_10.21.29.png

Wyjście z spawnu:

2016-03-21_18.45.07.png

Ekipa poszukiwawcza:

2016-03-21_18.45.29.png

Spawn:

2016-03-21_18.46.39.png

2016-03-21_18.46.49.png

2016-03-21_18.47.20.png

2016-03-21_18.47.29.png

Sklep:

2016-03-21_18.47.05.png

2016-03-21_18.47.10.png

Zapasy sumo na 1vs1:

2016-03-21_18.47.44.png

Działki:

2016-03-21_18.48.11.png

Generatory:

2016-03-21_18.45.37.png

KIT VIP:

2016-03-21_18.46.16.png

DROP Z STONE:
Z stone dropią jedynie szkatułki (różne typy) na które jest mały % a z nich ciekawe nagrody!

Na serwerze występują także poziomy za zabijanie graczy taki tam pluginek przerobiony z nagrodą :) (500 Monet)

Pomocne komendy:

/pomoc

/www

/komendy

/warp

/spawn

/staty /info

I inne

Nie hejtować mi tu :) Nie pisać że kolejny głupi survival bo to mieszanka trybów + skrypty!

Powyższa linijka dotyczy jahumen i mrkacperek w szczególe! -.-

Zapraszamy na serwer!

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/

Chyba ktoś powinien zabronić Ci tworzyć serwery.

Ostatnio była ta kiepska podróba DarkOrbit, a teraz co?

Stworzyłeś survival... Ewolucyjny bo są rzeczy których nie ma nigdzie indziej? Jakie? ;)

Rzadko używany plugin na frakcje, jeśli mogę wiedzieć factions czy funnyguilds jaki?

Rolnictwo? Tfu adminshop na serwerze survival+gildie.

Dzialki? Jakim upośledzonym człowiekiem trzeba być, aby łączyć działki i gildie...

Kolejną rzeczą są screeshoty. Mowiąc szczerze są obrzydliwe i chce mi sie wymiotować jak na nie patrze.

VIP ma zbroje z enchantem VIII? Tego nawet nie skomentuje bo po co.

Podsumuwując nieoryginalny (albo też oryginalny ale z tragicznie dobranymi dodatkami serwer), brzydką mapą i P2W.

PS: Nawet nie przyznawaj się do skryptów, na dużych serwerach nie powinny mieć miejsca, jedynie zbędnie zżerają RAM i obniżają TPS.

https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80299

Jak to w zyciu bywa, miewa sie lepsze, i gorsze pomysly. W tym wypadku serwer nalezy do tego drugiego sortu, o ktorym wyzej wspomnialem.

"Mieszanka trybow" - mieszanka to moze byc grecka czy chinska (jadlem dzis na obiad, sam robilem :D).

Wersja - 1.7.2... swiadczy to o PROFESJONALIZMIE serwera. Aktualnie jest wersja 1.9 (jak i na hostingach wprowadza sie jave 8 :D), jednak stivki, jak to stivki, wola grac na starych wersjach bo "jest taka szuper paczka pluginuf z internetuf1111!!! 111oneoneone, musze jom pobrac XDDDDDD". Nie wspomne takze o duzej liczbie wszelkiego rodzaju ghostclientow i skryptow - ktore i tak nie wykryjecie.

Zaraz przechodzimy do meritum sprawy. Jednak przed tym skrytykuje cala idee serwera:

- serwer robiony pod hajs (coz, bo maszynke na enderchest trzeba kupic, a na darmowa domene na na*wa.pl was nie stac... przykre).

- robiony na totalny odpie*dol. Obok sa:

- survival

- dzialki

- AdminShop etc.

Nawet prezentacja taka sama. Jezeli chodzi o grafika to bierz @SebxteR - fajne grafiki i podobno malo bierze :D.

I teraz jak wyzej wspomnialem - meritum tej calej sprawy. Weszlem sobie na non-premce i jakie tam nie byly opowiesci o autorskich pluginach... Gdybys ty wiedzial co to jest klasa Main kolego... Oraz osoba calego wlasciciela - @xN0MANDx. Mysli ze jest jakims królem i "panem pluginów". Otoz na tym serwerze nie ma nic autorskiego. Tfu.. stop. To nie serwer - to jest go*no. Reasumujac:

- zeby ten serwer dopelnil swojej smierci naturalnej brakuje tylko SkyBlocka

- jakies dzieci w administracji

- wlasciciel aka 0% ogarniecia (to juz moja 7-letnia siostra HTML-a umie...)

- slabe spolszczenia pluginow = niejednolite kolory etc.

- BUGI, BUGI I BUGI.

- CZITERZY, CZITERZY I CZITERY.

Oraz najgorsze:

- WERSJA, WERSJA I JESZCZE RAZ WERSJA.

Po przeczytaniu tej prezentacji nie dziwie sie czemu @Dzikoysk nie wspiera FunnyGuilds (i dobrze, niech stivki placa za pluginy). Ogolem - syf, syf i syf.

Z Bogiem.

https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80355

21 godzin temu, mrkacperek napisał:

Jak to w zyciu bywa, miewa sie lepsze, i gorsze pomysly. W tym wypadku serwer nalezy do tego drugiego sortu, o ktorym wyzej wspomnialem.

"Mieszanka trybow" - mieszanka to moze byc grecka czy chinska (jadlem dzis na obiad, sam robilem :D).

Wersja - 1.7.2... swiadczy to o PROFESJONALIZMIE serwera. Aktualnie jest wersja 1.9 (jak i na hostingach wprowadza sie jave 8 :D), jednak stivki, jak to stivki, wola grac na starych wersjach bo "jest taka szuper paczka pluginuf z internetuf1111!!! 111oneoneone, musze jom pobrac XDDDDDD". Nie wspomne takze o duzej liczbie wszelkiego rodzaju ghostclientow i skryptow - ktore i tak nie wykryjecie.

Zaraz przechodzimy do meritum sprawy. Jednak przed tym skrytykuje cala idee serwera:

- serwer robiony pod hajs (coz, bo maszynke na enderchest trzeba kupic, a na darmowa domene na na*wa.pl was nie stac... przykre).

- robiony na totalny odpie*dol. Obok sa:

- survival

- dzialki

- AdminShop etc.

Nawet prezentacja taka sama. Jezeli chodzi o grafika to bierz @SebxteR - fajne grafiki i podobno malo bierze :D.

I teraz jak wyzej wspomnialem - meritum tej calej sprawy. Weszlem sobie na non-premce i jakie tam nie byly opowiesci o autorskich pluginach... Gdybys ty wiedzial co to jest klasa Main kolego... Oraz osoba calego wlasciciela - @xN0MANDx. Mysli ze jest jakims królem i "panem pluginów". Otoz na tym serwerze nie ma nic autorskiego. Tfu.. stop. To nie serwer - to jest go*no. Reasumujac:

- zeby ten serwer dopelnil swojej smierci naturalnej brakuje tylko SkyBlocka

- jakies dzieci w administracji

- wlasciciel aka 0% ogarniecia (to juz moja 7-letnia siostra HTML-a umie...)

- slabe spolszczenia pluginow = niejednolite kolory etc.

- BUGI, BUGI I BUGI.

- CZITERZY, CZITERZY I CZITERY.

Oraz najgorsze:

- WERSJA, WERSJA I JESZCZE RAZ WERSJA.

Po przeczytaniu tej prezentacji nie dziwie sie czemu @Dzikoysk nie wspiera FunnyGuilds (i dobrze, niech stivki placa za pluginy). Ogolem - syf, syf i syf.

Z Bogiem.

Adminshop to chyba na twoim serwerze jest :)

Spolszczenie pluginów - za mało mi płacą (wógóle mi nie płacą)

Administracja dzieci - odebrałem dziś 2 kolesią właśnie uprawnienia za to co wyrabiają i są tu 2 testowi (Gandalf i spyhunter) a odebrałem spyhunter i koksmiecza :)

Gdy skończyłem czytać twoją recenzję to mój komputer wybuchł z śmiechu aż komputer mi wywaliło z niebieskim ekranem a dokładniej "Z Bogiem"

Na wersji 1.9 jest pare wkurzających rzeczy np te brzydkie cząsteczki "ataku" miecza.

"Nie stać na domene" - Serwery zarobiły około 1300 zł a domene nie będę wykupywać do pojedynczych serwerów tylko do jednego połączonego bungeecordem w wakacje jak stworze battlefield 4 (Przerobione textury świnek + szczegóły dotyczące latania (pushe + lopowanie pobliskich bloków i cząsteczki itd)

Mam aktualnie na karku około 8 serwerów :) na jednym około 13 tyś kont

Co do serwerów kto co lubi i czytaj nisko tematu co od razu napisałem przed waszymi recenzjami :)

Edytowane przez Nieaktywny
https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80421

@xN0MANDx sam się ośmieszasz, osoba z takim podejściem do życia nigdy nie będzie posiadała tylu dobrze prosperujących serwerów.

Co najwyżej możesz na PW podać.

13 tyśi? Chyba tysięcy lub tyś, a przechodząc do sedna sprawy mógłbym zrobić serwer testowy, puszczać boty i mam konta, argument żaden.

https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80425

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...