Nieaktywny Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 (edytowane) IP SERWERA: EvolutionSurv.Ench.PL Wersja 1.7.2 Sloty: 100 Typ: Evolucyjny Survival + Wojny + Rolnictwo + Działki Na serwerze nie są zablokowane takie materiały/bloki jak tnt itp Evolucyjny Survival - Evolucyjny gdyż są tam niezwykłe rzeczy co do innych zwykłych survivali Wojny - Wojny bo jest rzadko używany plugin na frakcje który umożliwia robić masakryczne wojny i podboje ziem! Rolnictwo - Rolnictwo bo na serwerze jest skup złoży rolnych by zarabiać monety jednakże jest wiele sposobów na zarabianie $ Działki - Niezwykły styl działek połączenie pustyni oraz krainy lodu! Serwer jest otwarty dla każdego gracza nie zważając na premium! Na serwerze na dodatek jest gierka 1vs1 i co tydzień walki o bycie najlepszego wojownika co sobotę! Jeszcze pragnę dodać że jest bardzo dużo amuletów i super broni z efektami! Zdjęcia z serwera poniżej Na serwerze nawet zwierzęta organizują grupy przygodowy (przypadkowy SS) Jedna z walk 1vs1 na mapie assasynów A KidModzi mówili mi bym tego nie pił: Lochy na 1vs1: Wyjście z spawnu: Ekipa poszukiwawcza: Spawn: Sklep: Zapasy sumo na 1vs1: Działki: Generatory: KIT VIP: DROP Z STONE:Z stone dropią jedynie szkatułki (różne typy) na które jest mały % a z nich ciekawe nagrody! Na serwerze występują także poziomy za zabijanie graczy taki tam pluginek przerobiony z nagrodą (500 Monet) Pomocne komendy: /pomoc /www /komendy /warp /spawn /staty /info I inne Nie hejtować mi tu Nie pisać że kolejny głupi survival bo to mieszanka trybów + skrypty! Powyższa linijka dotyczy jahumen i mrkacperek w szczególe! Zapraszamy na serwer! Edytowane 22 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Chyba ktoś powinien zabronić Ci tworzyć serwery. Ostatnio była ta kiepska podróba DarkOrbit, a teraz co? Stworzyłeś survival... Ewolucyjny bo są rzeczy których nie ma nigdzie indziej? Jakie? Rzadko używany plugin na frakcje, jeśli mogę wiedzieć factions czy funnyguilds jaki? Rolnictwo? Tfu adminshop na serwerze survival+gildie. Dzialki? Jakim upośledzonym człowiekiem trzeba być, aby łączyć działki i gildie... Kolejną rzeczą są screeshoty. Mowiąc szczerze są obrzydliwe i chce mi sie wymiotować jak na nie patrze. VIP ma zbroje z enchantem VIII? Tego nawet nie skomentuje bo po co. Podsumuwując nieoryginalny (albo też oryginalny ale z tragicznie dobranymi dodatkami serwer), brzydką mapą i P2W. PS: Nawet nie przyznawaj się do skryptów, na dużych serwerach nie powinny mieć miejsca, jedynie zbędnie zżerają RAM i obniżają TPS. Savorski, SebxteR, SkepsonTV i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Jak to w zyciu bywa, miewa sie lepsze, i gorsze pomysly. W tym wypadku serwer nalezy do tego drugiego sortu, o ktorym wyzej wspomnialem. "Mieszanka trybow" - mieszanka to moze byc grecka czy chinska (jadlem dzis na obiad, sam robilem :D). Wersja - 1.7.2... swiadczy to o PROFESJONALIZMIE serwera. Aktualnie jest wersja 1.9 (jak i na hostingach wprowadza sie jave 8 :D), jednak stivki, jak to stivki, wola grac na starych wersjach bo "jest taka szuper paczka pluginuf z internetuf1111!!! 111oneoneone, musze jom pobrac XDDDDDD". Nie wspomne takze o duzej liczbie wszelkiego rodzaju ghostclientow i skryptow - ktore i tak nie wykryjecie. Zaraz przechodzimy do meritum sprawy. Jednak przed tym skrytykuje cala idee serwera: - serwer robiony pod hajs (coz, bo maszynke na enderchest trzeba kupic, a na darmowa domene na na*wa.pl was nie stac... przykre). - robiony na totalny odpie*dol. Obok sa: - survival - dzialki - AdminShop etc. Nawet prezentacja taka sama. Jezeli chodzi o grafika to bierz @SebxteR - fajne grafiki i podobno malo bierze :D. I teraz jak wyzej wspomnialem - meritum tej calej sprawy. Weszlem sobie na non-premce i jakie tam nie byly opowiesci o autorskich pluginach... Gdybys ty wiedzial co to jest klasa Main kolego... Oraz osoba calego wlasciciela - @xN0MANDx. Mysli ze jest jakims królem i "panem pluginów". Otoz na tym serwerze nie ma nic autorskiego. Tfu.. stop. To nie serwer - to jest go*no. Reasumujac: - zeby ten serwer dopelnil swojej smierci naturalnej brakuje tylko SkyBlocka - jakies dzieci w administracji - wlasciciel aka 0% ogarniecia (to juz moja 7-letnia siostra HTML-a umie...) - slabe spolszczenia pluginow = niejednolite kolory etc. - BUGI, BUGI I BUGI. - CZITERZY, CZITERZY I CZITERY. Oraz najgorsze: - WERSJA, WERSJA I JESZCZE RAZ WERSJA. Po przeczytaniu tej prezentacji nie dziwie sie czemu @Dzikoysk nie wspiera FunnyGuilds (i dobrze, niech stivki placa za pluginy). Ogolem - syf, syf i syf. Z Bogiem. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) 21 godzin temu, mrkacperek napisał: Jak to w zyciu bywa, miewa sie lepsze, i gorsze pomysly. W tym wypadku serwer nalezy do tego drugiego sortu, o ktorym wyzej wspomnialem. "Mieszanka trybow" - mieszanka to moze byc grecka czy chinska (jadlem dzis na obiad, sam robilem :D). Wersja - 1.7.2... swiadczy to o PROFESJONALIZMIE serwera. Aktualnie jest wersja 1.9 (jak i na hostingach wprowadza sie jave 8 :D), jednak stivki, jak to stivki, wola grac na starych wersjach bo "jest taka szuper paczka pluginuf z internetuf1111!!! 111oneoneone, musze jom pobrac XDDDDDD". Nie wspomne takze o duzej liczbie wszelkiego rodzaju ghostclientow i skryptow - ktore i tak nie wykryjecie. Zaraz przechodzimy do meritum sprawy. Jednak przed tym skrytykuje cala idee serwera: - serwer robiony pod hajs (coz, bo maszynke na enderchest trzeba kupic, a na darmowa domene na na*wa.pl was nie stac... przykre). - robiony na totalny odpie*dol. Obok sa: - survival - dzialki - AdminShop etc. Nawet prezentacja taka sama. Jezeli chodzi o grafika to bierz @SebxteR - fajne grafiki i podobno malo bierze :D. I teraz jak wyzej wspomnialem - meritum tej calej sprawy. Weszlem sobie na non-premce i jakie tam nie byly opowiesci o autorskich pluginach... Gdybys ty wiedzial co to jest klasa Main kolego... Oraz osoba calego wlasciciela - @xN0MANDx. Mysli ze jest jakims królem i "panem pluginów". Otoz na tym serwerze nie ma nic autorskiego. Tfu.. stop. To nie serwer - to jest go*no. Reasumujac: - zeby ten serwer dopelnil swojej smierci naturalnej brakuje tylko SkyBlocka - jakies dzieci w administracji - wlasciciel aka 0% ogarniecia (to juz moja 7-letnia siostra HTML-a umie...) - slabe spolszczenia pluginow = niejednolite kolory etc. - BUGI, BUGI I BUGI. - CZITERZY, CZITERZY I CZITERY. Oraz najgorsze: - WERSJA, WERSJA I JESZCZE RAZ WERSJA. Po przeczytaniu tej prezentacji nie dziwie sie czemu @Dzikoysk nie wspiera FunnyGuilds (i dobrze, niech stivki placa za pluginy). Ogolem - syf, syf i syf. Z Bogiem. Adminshop to chyba na twoim serwerze jest Spolszczenie pluginów - za mało mi płacą (wógóle mi nie płacą) Administracja dzieci - odebrałem dziś 2 kolesią właśnie uprawnienia za to co wyrabiają i są tu 2 testowi (Gandalf i spyhunter) a odebrałem spyhunter i koksmiecza Gdy skończyłem czytać twoją recenzję to mój komputer wybuchł z śmiechu aż komputer mi wywaliło z niebieskim ekranem a dokładniej "Z Bogiem" Na wersji 1.9 jest pare wkurzających rzeczy np te brzydkie cząsteczki "ataku" miecza. "Nie stać na domene" - Serwery zarobiły około 1300 zł a domene nie będę wykupywać do pojedynczych serwerów tylko do jednego połączonego bungeecordem w wakacje jak stworze battlefield 4 (Przerobione textury świnek + szczegóły dotyczące latania (pushe + lopowanie pobliskich bloków i cząsteczki itd) Mam aktualnie na karku około 8 serwerów na jednym około 13 tyś kont Co do serwerów kto co lubi i czytaj nisko tematu co od razu napisałem przed waszymi recenzjami Edytowane 23 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 @xN0MANDx sam się ośmieszasz, osoba z takim podejściem do życia nigdy nie będzie posiadała tylu dobrze prosperujących serwerów. Co najwyżej możesz na PW podać. 13 tyśi? Chyba tysięcy lub tyś, a przechodząc do sedna sprawy mógłbym zrobić serwer testowy, puszczać boty i mam konta, argument żaden. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11019-evolutionsurv-172-mieszanka-tryb%C3%B3w-100-sl-np/#findComment-80425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi