boleknowak 957 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Hi! Zanim zobaczysz tą prezentacje to uświadamiam Cię, że serwer jest robiony 4fun oraz będzie na 100%! Autorem prezentacji (zdjęcia) jest @SebxteR któremu bardzo dziękuje. Taka jeszcze szybka informacja, na serwerze budujemy sobie domek i żyjemy, za grief będą bany! IP do skopiowania: s12.hostmc.pl:7118 PapcioSmeerf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Jak próbuj wbić to wyskakuje mi błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jakby screen nie działał to "Connection Lost Filed to login: <html>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 To samo - mi też nie działa i wyskakuje ten sam błąd. Podaj IP numeryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooterowy 352 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Spingowałem ip w konsoli i wyszło mi 188.165.22.12, ale wyskakuje to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 6 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Ciekawe dlaczego. Mi wszystko działa. Naprawię to do piątku (spróbuje) i otworzę serwer. //akurat tak przypadło że wersja 1.6.6 ma takiego buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratjsk 698 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 O 6.03.2016 at 19:25, bvcz napisał: Jak próbuj wbić to wyskakuje mi błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jakby screen nie działał to "Connection Lost Filed to login: <html>" To z powodu niewielkiej zmiany sposobu uwierzytelniania 'premium', żeby normalnie grać na serwerach w wersji beta i starszych na online-mode trzeba wprowadzić niewielką modyfikację w silniku serwera i w kliencie u każdego gracza, który chce grać na takim serwerze. @boleknowak Jak chcesz to mogę Ci później dzisiaj przesłać mod na serwer i klienta, naprawiający uwierzytelnianie 'premium'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 @piratjsk jeśli authme od Ciebie nie będzie działać to będziesz mógł. Napiszę do Ciebie na discordzie. //edit Prace (naprawianie błędów) wstrzymuje, ponieważ mam wiele ważnych prywatnych spraw. Narazie serwer nie będzie miał przewidywanego startu, ale postaram się jak najszybciej i jak najlepiej "naprawić" prywatne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Dobra, stara beta 1.6.6 Chętnie pogram, ale pewnie jak każdy forumqowy srv z bety, padnie po 2 miechach max. ;') Aczkolwiek życzę, aby trwał jak najdłużej. boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Szkoda że nie pomyślałeś o jakiejś prostej stronie aby można było zobaczy np: kto gra bo w ciemno nie wiem nawet czy serwer działa. Jeżeli są jakieś pluginy to dopisz ich nazwy w opisie bo jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 13 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 Nie ma prawie żadnych pluginów. Myślałeś że będzie tutaj np plugin na gildie? Nie. Strona nie jest potrzebna, a serwer nie działa do momentu naprawienia błędu. Narazie nie mam czasu się tym zająć. @userMacieG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 (edytowane) @boleknowak Nie wiem dlaczego ale czuje nutkę obrazy. Czuje jak byś myślał że jestem osobą grającą tylko w mc dla Easy Survivalu (bo nie ma czegoś takiego jak EasyHardcore). Chodziło mi oto czy serwer ma jakieś zabezpieczenie antycheat albo jakieś LC coś co po prostu do zabezpieczenie, zapewnienia większego spokoju podczas rozrywki. A o stronę chodziło mi o jakiś 1 lepszy darmowy Hosting tylko po to aby było wiadome czy ktoś jest online i czy serwer w ogóle działa. Edytowane 13 marca 2016 przez userMacieG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 20 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2016 Hi! Udało mi się naprawić błąd z logowaniem premium dzięki @piratjsk. Na serwer możecie już wchodzić i grać. Tylko proszę was o jedno, nie chodźcie za daleko (np. 5k kratek od spawnu). Aby wejść na serwer musicie zainstalować do gry ten plik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Ja używam MultiMC i jak dodamy wersje b1.6.6 to instalujemy moda (jar). Nie wiem jak to jest z zwykłym minecraft, bo mi nie działało. Tutaj macie prosty regulamin, który jest bardzo ważny: 1. Nie używajcie wspomagaczy 2. Nie niszczcie domków innych 3. Bawcie się dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Jak mam ten fix.jar zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 23 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 @koveek zależy czego używasz. Jeśli launchera MultiMC to instalujesz do wersji b1.6.6 moda jako jar, ale jeśli zwykłego (tego od minecraft.net) to nie wiem Próbowałem, ale nie wychodziło, tzn. że dalej nie mogłem się połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Używam tego od minecraft.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 23 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 To spróbuj wejść w tego fixa (winrarem) i wszystkie pliki z niego przerzucić do wersji b1.6.6 tego w .minecraft (usuń META-INF), jeśli to bie zadział to masz dwa wybory. Nie grać na serwerze (złe, nie wybieraj! ), pobrać MultiMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 W tej chwili pobieram mc na nowo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi