Skocz do zawartości

[1.6.6B][P][SV] OLD-TIME - Powrót do starych dobrych czasów.

boleknowak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hi! Zanim zobaczysz tą prezentacje to uświadamiam Cię, że serwer jest robiony 4fun oraz będzie na 100%! :)

Autorem prezentacji (zdjęcia) jest @SebxteR któremu bardzo dziękuje.

Taka jeszcze szybka informacja, na serwerze budujemy sobie domek i żyjemy, za grief będą bany!

IP do skopiowania:

s12.hostmc.pl:7118

LenXQEf.png

O 6.03.2016 at 19:25, bvcz napisał:

Jak próbuj wbić to wyskakuje mi błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Jakby screen nie działał to "Connection Lost Filed to login: <html>"

To z powodu niewielkiej zmiany sposobu uwierzytelniania 'premium', żeby normalnie grać na serwerach w wersji beta i starszych na online-mode trzeba wprowadzić niewielką modyfikację w silniku serwera i w kliencie u każdego gracza, który chce grać na takim serwerze.

@boleknowak Jak chcesz to mogę Ci później dzisiaj przesłać mod na serwer i klienta, naprawiający uwierzytelnianie 'premium'.

@piratjsk jeśli authme od Ciebie nie będzie działać to będziesz mógł. Napiszę do Ciebie na discordzie.

//edit

Prace (naprawianie błędów) wstrzymuje, ponieważ mam wiele ważnych prywatnych spraw. Narazie serwer nie będzie miał przewidywanego startu, ale postaram się jak najszybciej i jak najlepiej "naprawić" prywatne sprawy.

@boleknowak

Nie wiem dlaczego ale czuje nutkę obrazy. Czuje jak byś myślał że jestem osobą grającą tylko w mc dla Easy Survivalu (bo nie ma czegoś takiego jak EasyHardcore). 

Chodziło mi oto czy serwer ma jakieś zabezpieczenie antycheat albo jakieś LC coś co po prostu do zabezpieczenie, zapewnienia większego spokoju podczas rozrywki.

A o stronę chodziło mi o jakiś 1 lepszy darmowy Hosting tylko po to aby było wiadome czy ktoś jest online i czy serwer w ogóle działa.

Edytowane przez userMacieG

Hi!

Udało mi się naprawić błąd z logowaniem premium dzięki @piratjsk.

Na serwer możecie już wchodzić i grać. Tylko proszę was o jedno, nie chodźcie za daleko (np. 5k kratek od spawnu).

Aby wejść na serwer musicie zainstalować do gry ten plik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Ja używam MultiMC i jak dodamy wersje b1.6.6 to instalujemy moda (jar). Nie wiem jak to jest z zwykłym minecraft, bo mi nie działało.

Tutaj macie prosty regulamin, który jest bardzo ważny:

1. Nie używajcie wspomagaczy

2. Nie niszczcie domków innych

3. Bawcie się dobrze! :)

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...