Skocz do zawartości

Evolutiony - Rekrutacja

Nieaktywny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam skripterów 14+ ogarniętych ja daje i opłacam serwer z enderchest.pl a ta osoba będzie pracować ze mną nad serwerami Evolution. Evolutiony są jedynymi serwerami na świecie (oryginalne).

Sam nie zrobię sam około 20 serwerów więc potrzebuje pomocników. Czyli ja komuś przykładowo frajde z własnego serwera.. Pod warunkami że będą zyski i będzie to RPG lub EpicGame. Zyski z www idą na serwery (ja opłacam).

Będę robić największy serwer z rpg-ami i jedynymi trybami. Jak EvolutionOrbit.Ench.PL (Nie Reklama) Pod wakacje łącze serwery bungeecardem.

Projekty do zrobienia:

- żołnierze kosmosu

- Crysis 

- Battlefield 4

- CounterStrike

- Ludzie vs Potwory

- Serious Sam 2

- PodwodneRPG

- RPG na jednej wielkiej mapie (krainy)

Itp tryby RPG lub Game-sy

Czyli szukam pomocników którzy codziennie będą mi pomagać. Nazwy gier dosłowne bf4 = odrzutowce pojazdy itp bez modów wszystko Bf 4 mój projekt następny :) pomocnik się przyda... 

Kto chętny pisze... (Dzieci z 10 latami nic nie pisać ?)

Wypykane z telefonu...

Edytowane przez Nieaktywny

2 godziny temu, xN0MANDx napisał:

skripterów 14+

*skrypterów

bungeecardem

*bungeecordem

Dzieci z 10 latami nic nie pisać

ale ja lubię pisać :>

Nie wiem czy chciałbym z Tobą współpracować. Twoja "prezentacja pomysłu" nie zachęca do jakiegokolwiek zawarcia współpracy.

2 minuty temu, astranaar napisał:

*skrypterów

*bungeecordem

ale ja lubię pisać :>

Nie wiem czy chciałbym z Tobą współpracować. Twoja "prezentacja pomysłu" nie zachęca do jakiegokolwiek zawarcia współpracy.

tak jak napisałem: pisałem z telefonu (klawiaturka lubi wkurzyć czasami) na dodatek zmęczony :)

@up pluginy to mnie sto razy doprowadziły do bólu głowy wszystko jest dobrze i czasami przez cały tydzień spamią i nie da się naprawić aktualizacją itp pozatym komu chciało by się robić co chwile inny plugin na kod na portal itp ... i nie napisałem najlepsze tylko największe, naucz się czytać dzieciaku. Hosting nic nie znaczy. Na hostingu tym jest kilka największych serwerów minecraft w polsce + wykupiona domena. I nie zmieniaj tematu tak jak pisałem nooby mają się nie odzywać w tym temacie i dzieci które mają 9 lat itp.

I nie zmieniaj tematu tak jak pisałem nooby mają się nie odzywać w tym temacie i dzieci które mają 9 lat itp.

To, czemu się tutaj udzielasz? Twoje zachowanie jest na poziomie zera. Nie sądzę, aby ktoś chciał nawiązać z tobą współpracę.

11 godzin temu, xN0MANDx napisał:

komu chciało by się robić co chwile inny plugin na kod na portal

temu komu naprawdę zależy na tym serwerze :)

naucz się czytać dzieciaku

boom, najlepsza wrzuta. dobrze, że na matke nie pojechałeś, bo by sie chyba popłakał :>

nooby mają się nie odzywać w tym temacie i dzieci które mają 9 lat itp.

gdyby był noobem to nie otrzymałby rangi "Gold Member" :)

Jak widzę każdy kto ma range gold member jest noobem bo co chwile zmieniają tematy ci z tą rangą albo dają punkty za nic

To jest oferta oraz szukanie ja daje komuś serwer za free a on robi jedną z propozycji z moją pomocą i innymi czyli można po części powiedzieć że daje serwery...

A tera powrót do tematu...

O 2.03.2016 at 22:02, SebxteR napisał:

To, czemu się tutaj udzielasz? Twoje zachowanie jest na poziomie zera. Nie sądzę, aby ktoś chciał nawiązać z tobą współpracę.

Pytanie czemu ty tu się udzielasz i zmieniasz temat. Ty się myjesz a ktoś na chama wchodzi ci do kibla by ci nasmrodzić :) taki przykład o tobie. Ty jesteś tym co smrodzi temat (spami nic nie związanym z tematem to jest nabijanie postów zwykłe -.-)

O 3.03.2016 at 07:55, astranaar napisał:

temu komu naprawdę zależy na tym serwerze :)

To jest skript.pl nie buk***.pl

Dobra, hejt mode on.

Pozwolę sobie zacytować całą wypowiedź i poprawić w niej różne rzeczy:

O Wednesday, March 02, 2016 at 15:28, xN0MANDx napisał:

xxx

Uff... udało się! Co z tego że ze słownikiem w ręku, ale się udało ;D. Wszystko co masz tak zaznaczone jest do poprawki (taka rada na przyszłość).

Dobrze. Teraz przechodzimy do aktu drugiego:

• raczej pomysł żeby taki serwer oprzeć o strukturę ovh (bo nam enderchest się hostuje) jest słabym pomysłem. Mam tutaj na myśli wszechobecne LAGI!!!
  • do takich rozwiązań najczęściej sprawuję się vps/dedyk. Z własnego doświadczenia mogę na start polecić mintshost (na początek dobry hosting). Potem jednak radzę zainwestować w maszynę w hostingach typu hosteam/blazingfast.
  • oprzeć taki tryb na skryptach? Rozumiem, że nie umiesz Javy, ale to nie problem. Na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! znajdziesz odpowiednie pluginy (nie zawszę, ale zawsze coś :D)
  • Twój stosunek do potencjalnych partnerów. Przykłady:
O Wednesday, March 02, 2016 at 20:39, xN0MANDx napisał:

@up pluginy to mnie sto razy doprowadziły do bólu głowy wszystko jest dobrze i czasami przez cały tydzień spamią i nie da się naprawić aktualizacją itp pozatym komu chciało by się robić co chwile inny plugin na kod na portal itp ... i nie napisałem najlepsze tylko największe, naucz się czytać dzieciaku. Hosting nic nie znaczy. Na hostingu tym jest kilka największych serwerów minecraft w polsce + wykupiona domena. I nie zmieniaj tematu tak jak pisałem nooby mają się nie odzywać w tym temacie i dzieci które mają 9 lat itp.

"Kilka największych serwerów Minecraft w Polsce... Hmm... Ciekawe... Gdybyś z łaski swojej podał ip na pw - byłbym wdzięczny.

O Thursday, March 03, 2016 at 16:22, xN0MANDx napisał:

Dobra. Oszczędzę cię, bo możesz jeszcze w afekcie wjechać jak Hanka Mostowiak w kartony i się zabić.

I dla potenjalnych współpracowników:

Nie bierzcie z nim żadnej współpracy. Widać taki to typowy dzieciak, na dodatek niewychowany.

I na koniec, mem z Schopenhauer'em:

Spoiler

485cd26bb70874663302e5f714c42e01_origina

//Nie cytuj tak długich tekstów ~bvcz

// nastepnym razem bedzie w spojlerze xd ~an0

O 4.03.2016 at 15:06, mrkacperek napisał:

//Nie cytuj tak długich tekstów ~bvcz

e "kacperek" ktoś cię tu zapraszał ? plugin się nazywa skript i się do tego przyzwyczaiłem no chyba że ty stworzyłeś skript to możesz go nazwać skrypt... mówiąc o pluginie mythicmobs nie nazywasz go plugin mityczne potworki...

e "kacperek"

Żeby tak do mnie mówić, to musisz sobie zasłużyć.

ktoś cię tu zapraszał ?

Nie, i co ci do tego?

plugin się nazywa skript

Super, bardzo interesująca informacja.

się do tego przyzwyczaiłem no chyba że ty stworzyłeś skript to możesz go nazwać skrypt

Nie stworzyłem skryptu, ale przechodzę do meritum całej sprawy.

W pluginie Skript piszemy skrypty! To oznacza że nie szukasz "skripterów" tylko "skrypterów. Kapujesz?

Tak notabene: mam to gdzieś że się tak przyzwyczaiłeś. Używasz nieprawidłowej formy i tyle.

mówiąc o pluginie mythicmobs nie nazywasz go plugin mityczne potworki...

Nie mówię, i co z tego? Tak btw. podałeś słaby przykład.

Gość Vylence

A ja mam 11 i jestem kozacki :D

Nie reklamuj serverow, nie ten dzial :D

Naucz sie nazw :D Tyle :D

//edit

To sa tylko marzenia. Daje 200zl z kieszonkowego ze za 2 lata nie bedzie sladu po tych twoich rpg'ach ;'D

chce sie ddosowac

Edytowane przez Vylence

Ja bym bardziej powiedzial naucz sie javy.

Serwer oparty 100% na skryptach, zwlaszcza RPG nigdy sie nie uda bo przy 30 graczach (ciekawe czy tyle zdobedziesz ;)) serwer bedzie sie bez przerwy wylaczal.

Co do "skriptera", ile bys zaplacil? Chyba, ze to bedzie wolontariat ;) 

17 godzin temu, Candy napisał:

A ja mam 11 i jestem kozacki :D

Nie reklamuj serverow, nie ten dzial :D

Naucz sie nazw :D Tyle :D

//edit

To sa tylko marzenia. Daje 200zl z kieszonkowego ze za 2 lata nie bedzie sladu po tych twoich rpg'ach ;'D

chce sie ddosowac

rpg zarobił tyle że na dzień dzisiejszy wystarczy na 3 lata :) i cię rozjechałem "glutku" a inaczej mówiąc szukam współwłaścicieli... jeżeli słowo skrypterów nie odpowiada wam...

7 godzin temu, jahumen napisał:

Ja bym bardziej powiedzial naucz sie javy.

Serwer oparty 100% na skryptach, zwlaszcza RPG nigdy sie nie uda bo przy 30 graczach (ciekawe czy tyle zdobedziesz ;)) serwer bedzie sie bez przerwy wylaczal.

Co do "skriptera", ile bys zaplacil? Chyba, ze to bedzie wolontariat ;) 

Pokonał nie raz 30 i śmigał a jak wystąpi błąd to rzadko i to z powodu pluginu na potworki (mythicmobs) gdyż spawnerki potworów się bugują które muszę naprawiać przez ftp i clearlag...

18 godzin temu, mrkacperek napisał:

Żeby tak do mnie mówić, to musisz sobie zasłużyć.

Nie, i co ci do tego?

Super, bardzo interesująca informacja.

Nie stworzyłem skryptu, ale przechodzę do meritum całej sprawy.

W pluginie Skript piszemy skrypty! To oznacza że nie szukasz "skripterów" tylko "skrypterów. Kapujesz?

Tak notabene: mam to gdzieś że się tak przyzwyczaiłeś. Używasz nieprawidłowej formy i tyle.

Nie mówię, i co z tego? Tak btw. podałeś słaby przykład.

skript znaczy po polsku skrypt więc tak samo mówisz mythicmobs mityczne potworki no chyba że masz za mały móżdżek by to zrozumieć :)

Rowniez nie polecam tego pana, zamkniety na wszystkie slowa i rady jedyne co potrafi to wyzywac.

Mam na mysli to, ze enderchest Z SERWEREM OPARTYM CALKOWICIE NA SKRIPTACH, nie przejdzie moze nawet 20 graczy.

Jesli tak traktujesz osoby, ktore daja Ci sensowne wskazowki, a takze pomagaja poprawic prezentacje, NIGDY NIE ZNAJDZIESZ WSPOLWLASCICIELA.

Ponawiam pytanie, szukasz skriptera, ile placisz za 500 linijek?

• 3 tygodnie później...

Po co odpisujecie w tym temacie? Oczywiste jest że na takim forum jak to nie znajdzie tych swoich "skripterów" a już na pewno nie do pisania serwera rpg dla niego.
Komu nie polecacie tego "pana"? Bo jak widać nikt tu nie odpowiada więc nie warto w ogóle się tu udzielać.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...