ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 Witam. Jaki jest kod na stworzenie wirtualnego ekwipunku z przedmiotami po których naciśnięciu wywoływał się jakiś kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 http://skript.pl/index.php?/topic/412-menu-gui-w-skript-jak-w-chestcommandsgui/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 @up ok, teraz,mam pytanie: Czy jest jakies ograniczenie znakow ktorych moge uzyc do tytulu tego ekwipunku? Czy tytul moze miec dowolna ilosc znakow, np 5 linijek tytulu+37 znakow w kazdej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Jak robiłem takie gui nie zauważyłem ograniczeń. Mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Sprawdź poprostu oddzielając nazwy || -> Powinno tworzyć nową linijkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 @up ok, teraz,mam pytanie: Czy jest jakies ograniczenie znakow ktorych moge uzyc do tytulu tego ekwipunku? Czy tytul moze miec dowolna ilosc znakow, np 5 linijek tytulu+37 znakow w kazdej?Raczej nie ma wbudowanego ograniczenia, jednak przy większej ilość(nparwdę dużej) mogą wystąpić bugi. Ja bym po prostu przetestował to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Nie ma ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 2 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 A jednak są :p nie mozna uzyc ||, bo nie dziala, a po wpisaniu zbyt duzrj ilosci znakow wywala blad, i w ogole nie wyswietla ekwipunku :/ (chodzi mi caly czas o tytul ekwipunku, a nie danego przedmiotu w nim :)) Wypieszczone z mojej Xperii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Witam. Jaki jest kod na stworzenie wirtualnego ekwipunku z przedmiotami po których naciśnięciu wywoływał się jakiś kod?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi