Skocz do zawartości

Damianekk

Użytkownik
  • Ilość zawartości

    206
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana Damianekk w dniu 11 maja 2018

Użytkownicy przyznają Damianekk punkty reputacji!

3 obserwujących

O Damianekk

  • Urodziny 5 września

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Polska
  • Hobby
    Programowanie, Tworzenie serwerów Minecraft, Skrypty
  • Nick w MC
    Afrodyzjak

Metody kontaktu

Ostatnie wizyty

1 243 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Damianekk

  1. set {_fortune_level} to enchantment level of fortune of player's tool if {_fortune_level} <= 1: set {_fortune_level} to 1 set {_random} to random integer between 1 and {_fortune_level} chance of {@szansa_diament}%: if player's y-coordinate is smaller than {@wysokosc_diament}: drop {_random} of diamond item at location of event-block add {_random} to {diamenty.%player%} send "&7Znalazłeś: &bDiament!" add (3*{_random}) to {drop.%player%.punkty} Wymaga dodatku: SkQuery
  2. set {_yaw} to yaw of player set {_pitch} to pitch of player teleport player to {_location} set yaw of player to {_yaw} set pitch of player to {_pitch}
  3. command /colormix [<text>] [<text>]: trigger: [...] if arg 1 is "reload": if player has permission "ebebeb": execute console command "sk reload colormix" send "&aPrzeladowano colormix" else: send "&5&lG&f&lC&e:&c Brak uprawnien!" stop else: if player doesn't have permissions "ChatOn.GC": send "brak uprawnien" stop set {_czas} to arg 1 parsed as number if {_czas} is not set: send "Podaj prawidlowy czas" stop set {_kolor} to arg 2 if {_kolor} is "czerwony": set {_wiadomosc} to "<##cc0000>&lCZERWONYM" set {_bloki} to "35:8,35:7,35:4,35:1,35:0,35:5,35:13,35:2,35:15,35:10,35:10,35:9,35:11,35:3,35:12,35:6" else if {_kolor} is "pomaraczowy": set {_wiadomosc} to "<##ff6600>&lPOMARANCZOWYM" set {_bloki} to "35:8,35:7,35:4,35:0,35:5,35:13,35:4,35:2,35:15,35:10,35:10,35:9,35:11,35:3,35:12,35:14,35:6" # # i tak dodajesz kolejne # else: send "Podaj prawidlowy kolor" stop broadcast "" broadcast " &7&lCo&f&llo&c&lr&7&lM&f&li&c&lx&6&l" broadcast " <##ffb3b3>Stan na kolorze %{_wiadomosc}%" broadcast " <##ffb3b3>Masz na to &c&l{_czas} <##ffb3b3>sek!" broadcast "" loop {_czas} times: wait 1 second broadcast " &7&lCo&f&llo&c&lr&7&lM&f&li&c&lx&6&l" broadcast " &c {_}" broadcast "" remove 1 from {_} execute player command "//replace %{_bloki}% air" set {_} to 5 loop {_} times: wait 1 second send "&a[Console] &7&lCo&f&llo&c&lr&7&lM&f&li&c&lx&6&l ››&e Przywrocenie colormixu za &c%{_}%&e." remove 1 from {_} execute player command "/colormix reset" tylko wytabować trzeba
  4. Damianekk

    Spawn skrzynki

    on place: if event-block is diamond block: wait 1 tick set event-block to chest chance of 40%: add dirt to inventory of block at location of event-block chance of 60%: add dirt to inventory of block at location of event-block
  5. Damianekk

    Skrypt na kupca.

    korzystasz z ekonomi vault czy masz swoja zmienna do przechowywania pieniedzy? z czego ma pobierać dane na temat wartości danego przedmiotu?
  6. Damianekk

    Cooldown na kille

    Dodaj to do kodu: if {LastKill::%attacker%} is set: if difference between now and {LastKill::%attacker%} is more than 5 minutes: # TU SOBIE COOLDOWN ZMIENIĆ MOŻESZ clear {LastKill::%attacker%} if {LastKill::%attacker%} is not set: # dodawanie jabłka set {LastKill::%attacker%} to now
  7. Damianekk

    Pytanie

    Da się make {_entity} pathfind to {_location} with speed {_speed}
  8. on pick up: loop all players in radius 1 around player: if loop-player is not player: add event-item to loop-player
  9. set {_losuj} to true while {_losuj}: if {_losuj}: chance of -%: add item1 to player set {_losuj} to false if {_losuj}: chance of -%: add item2 to player set {_losuj} to false # ...
  10. set {_message::*} to message split at "" set {_bool} to false loop {_message::*}: if loop-value is "&": if {_message::%loop-index + 1%} is "l" or "k" or "m" or "n": set {_bool} to true if {_bool}: cancel event send "Nie masz uprawnien"
  11. Może to być ciężkie patrząc na to że jeden tick trwa 50 milisekund. Ogólnie to nie da się zejść poniżej 1 ticka ponieważ Skript zaokrągla wszystkie liczby poniżej tego czasu. Dla przykładu: wait 0.02 second zaokrągli do 0 sekund
  12. on damage: if attacker is a player: if victim is a player: if "%region at victim%" contains "spawn": if attacker doesn't have permissions "admin.admin": cancel event send "&cNie mozesz sie tutaj bić" to attacker
×
×
  • Dodaj nową pozycję...