jestemkubson 2 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Cześć siema O MNIEJestem początkującym programistą. Głównie zajmuję się stronami internetowymi (HTML, CSS, JQuery, PHP) oraz Javą (BukkitAPI oraz BungeeCordAPI).Wykonałem już wiele prac. Zawsze staram się, aby każda moja następna praca była dużo lepsza od poprzedniej. Dlatego cały czas poznaje nowe technologie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Supp Mamy nadzieję, że szybko zaaklimatyzujesz się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 El0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Hello B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezx 145 Opublikowano 27 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2015 Zabrakowalo mi jedynie: "Jestem programista html wiec uzywam jedynie czcionek monospace by podkreslic moje umiejetnosci" theneuetimes, DαrϰVεnuς, Shooterowy i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi