ReaLista 1 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Siema.Czy mógłby mi ktoś napisać skrypt generatora stone.Wiem że jest taki na forum ale ja chce żeby nie było z nim żadnych problemów a z tamtym niestety mam :D Jeśli ktoś napisze to podziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (w ramach odświeżenia postu) czy mógłbym ktoś luknąć na temat i napisać w wolnej chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 mogę spróbować, ale w najbliższym czasie mam mało czasu :< [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 a jakie masz problemy? Errory w Skript? Jesli tak, to daj mi logi z konsoli z bledami z tym skryptem na PW, oke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 chodzi mi o to, ze jak zniszczy się blok generator i jeżeli blok nad nim się jeszcze nie zespawnowal , to blok spawni się dalej bez generatora, chyba o to chodzi [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 po prostu chce skrypt na generatora stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) On place sponge: add location of target block to {stone::*}every 1 second: loop {stone::*}: if block above loop-value is air: set block above loop-value to stoneon break sponge: loop {stone::*}: if loop-value is location of target block: remove location of target block from {stone::*}generator tworzy się z gąbki [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Edytowane 13 czerwca 2014 przez tropereks #Aperture, Hydorax i ReaLista 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 a co będzie generowało stone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) dopisałem, mam nadzieę ze działa, i jeśli działa to liczę na LAJKA :) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Edytowane 12 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 dalej nie kapuje stona będzie generował blok stona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Nie, stone'a bedzie generowala gąbka (patrz @3UP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 ale ja bym chciał żeby tą gąbkę się jakoś craftowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 a masz skript+ ? ReaLista 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 tak mam skript + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 To np.: on script load: register new shaped recipe using air, cobblestone, air, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, cobblestone, air named "sponge;&1generator cobbla" mysle ze dziala albo ma drobne bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 14 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 Ma ogromny błąd, a nie drobny ;_;.on script load: register new shaped recipe for nameditemstack from "sponge;&1Generator stone;Postaw na ziemi, aby uruchomic" using air, cobblestone, air, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, cobblestone, air ReaLista i #Aperture 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 14 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 rozumiem że gąbke się crafuje z cobla i air? air czyli puste okno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 14 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) tak, dokladnie tak ;3 P.smoglbys kopsnąć lajka jezeli pomoglem na samym początku ^^ Edytowane 14 czerwca 2014 przez tropereks #Aperture i maniek9909 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 14 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 @2UP: ReaLista i #Aperture 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 14 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) wielkie dzięki Sebek4321 //Zamykam ~Sebek4321 Edytowane 14 czerwca 2014 przez ReaLista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReaLista 1 Opublikowano 16 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 P.SMógłby ktoś z scalić mi parę skryptów żeby powstał jeden skrypt na stoniarki i podał link.Dam like =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ReaLista 1
Siema.Czy mógłby mi ktoś napisać skrypt generatora stone.Wiem że jest taki na forum ale ja chce żeby nie było z nim żadnych problemów a z tamtym niestety mam :D
Jeśli ktoś napisze to podziękuję :)
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi