Oedeopol 67 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 (edytowane) Plemiona w minecraft? - Nieeee, to niem [...]- U nas możliwe! :v Rozbudowany system zadań do wykonania i same zadania budzą chęć do grania, a łatwy interfejs gracza świeci przejrzystością. [xD]Dobra, a teraz na poważnie. :DSerwer to jeden z pierwszych takich takiego typu w polsce, serwery te są bardzo interesujące i można im poświęcić spooooro czasu ;)Skąd pomysł na taki typ serwera?Grając kiedyś na jednym z większych polskich sieci serwerów, odkryłem nowy jakiś fajny typ.Postanowiłem wejść na niego i zobaczyć na czym on polega.Skutek wejścia jest taki, że gram na nim do dziś :DFabuła zadań jak i fajne systemy normalnie rozwalają system <3 Aukcje i wymiana budują w graczach taką zwartość i jedną całość.Gracze sobie pomagają nawzajem, sprzedają sobie przedmioty i wymieniają się nimi.Administracja:- Odek_ (Head)- Boleknowak (Glówny Administrator)- Switsher (Administrator)- Zarko (Administrator)- Arturro43 (Technik zastepczy)- Woombo Coombo (Sponsor)- Zarky (Administrator)To chyba koniec prezentacji... :< Aleee.... :v Na bieżąco będę informował o tym co zostało zrobione!Pozdrawiam!Odek! :) Edytowane 1 sierpnia 2015 przez Oedeopol Savorski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Uzupełnij wymaganą treść w temacie. 2h.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 23 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Uzupełnij wymaganą treść w temacie. 2h.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Mam wszystko co trzeba, wiec nie wiem o co ci chodzi... Jak skróce tryb to nikt nie będzie wiedział o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przeczytaj cała regulamin i zwróć uwagę na Treść Tematu, punkt 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 23 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 No okey, tylko powiedz mi czego ja tam nie mam? A jak czegos nie mam to jak to dodac? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Informacje o serwerze (np. rodzaj, liczba slotów, edycja, administracja) IP odpuszczam, bo to zapowiedź. Masz czas do jutra, godzina 12:00. Niech już będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 24 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Edycja? Przeciez nie IV.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi