KronossPL 6 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Siemka Czy jest mozliwośc "ulepszenia klas w skripcie" np. Mamy Klase Lucznik i mozna ją ulepszać komendom /ulepsz <i tu nazwa klasy> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Można np.command /ulepsz [<text>]: trigger: add 1 to {poziom.klasa.%arg%.%player%}To jest w 100% przykład bo nie ma sprawdzania wiadomości itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Można np.command /ulepsz [<text>]: trigger: add 1 to {poziom.klasa.%arg%.%player%}To jest w 100% przykład bo nie ma sprawdzania wiadomości itp.ok.A jak bym chcial zeby to bylo za kase to dodać remove 20$ from the player's balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) A mam jeszcze jedno pytanie. on rightclick on sign: line 1 is "SIKU": player has permission "classpvp.dolacz": {liczba.graczy} < 20: add 1 to {liczba.graczy} teleport player to {classpvp.siku} send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista" else: send "&3Ta Arena Jest Pelna"Jeśli mam takie coś to jak do tego zrobić komede /opusc classpvp SP. Nie chciałem Robić nowego tematu do tego Skrypty zawsze wstawiamy w kod, Double ~Dragon Edytowane 4 czerwca 2014 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 command /ulepsz [<text>]: trigger: player's balance is greater than 20: remove 20 from player's balance add 1 to {poziom.klasa.%arg%.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 on rightclick on sign: line 1 is "SIKU": player has permission "classpvp.dolacz": {liczba.graczy} < 20: if {classpvp.gracz.%player%} is 0: set {classpvp.gracz.%player%} to 1 add 1 to {liczba.graczy} teleport player to {classpvp.siku} send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista" else: send "&3Jestes juz w grze!" else: send "&3Ta Arena Jest Pelna"command /opusc classpvp: if {classpvp.gracz.%player%} is 1: set {classpvp.gracz.%player%} to 0 send "&3Opusciles Arene!" else: send "&3Nie jestes w grze!"Dodalem coś od siebie w pierwszej części, ale dzięki temu działa jak należy :DMam nadzieję że o to ci chodziło ;3 KronossPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) on rightclick on sign: line 1 is "SIKU": player has permission "classpvp.dolacz": {liczba.graczy} < 20: if {classpvp.gracz.%player%} is 0: set {classpvp.gracz.%player%} to 1 add 1 to {liczba.graczy} teleport player to {classpvp.siku} send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista" else: send "&3Jestes juz w grze!" else: send "&3Ta Arena Jest Pelna"command /opusc classpvp: if {classpvp.gracz.%player%} is 1: set {classpvp.gracz.%player%} to 0 send "&3Opusciles Arene!" else: send "&3Nie jestes w grze!"Dodalem coś od siebie w pierwszej części, ale dzięki temu działa jak należy :DMam nadzieję że o to ci chodziło ;3 Zapomiales o trigger.... ale nie dziala gdy klikam na tabliczke pisze jestes juz w grze a gdy chce wpisac /opusc classpvp to nie jestes w grze sory zapomialem dodac zmiennej Edytowane 4 czerwca 2014 przez KronossPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) na początku skryptu musisz dopisać: variables: {classpvp.gracz.%player%)= 0 A trigger to sorry :d dopisales sobie? bez tego co przed chwila napisałem nie będzie działać #//Poprawiono z mojego SGY Edytowane 4 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 na początku skryptu musisz dopisać: variables: {classpvp.gracz.%player%)= 0 A trigger to sorry :D dopisales sobie? bez tego co przed chwila napisałem nie będzie działać #//Poprawiono z mojego SGYTak juz zrobilem A na początku nie działało bo zapomiałem dopisać tej variblates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Czyli to co Ci napisałem spełnia twoje wymagania?Bo mam nadzieję ze pomogłem :) // Close ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KronossPL 6
Siemka
Czy jest mozliwośc "ulepszenia klas w skripcie"
np.
Mamy Klase Lucznik
i mozna ją ulepszać komendom /ulepsz <i tu nazwa klasy>
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi