Skocz do zawartości
  • 0

Ulepszenia Klas

KronossPL

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A mam jeszcze jedno pytanie.

on rightclick on sign:    line 1 is "SIKU":        player has permission "classpvp.dolacz":            {liczba.graczy} < 20:                add 1 to {liczba.graczy}                teleport player to {classpvp.siku}                send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista"            else:                send "&3Ta Arena Jest Pelna"
Jeśli mam takie coś to jak do tego zrobić 

komede /opusc classpvp

SP. Nie chciałem Robić nowego tematu do tego 

Skrypty zawsze wstawiamy w kod, Double ~Dragon
Edytowane przez PoweredDragon

• 0
on rightclick on sign:   line 1 is "SIKU":      player has permission "classpvp.dolacz":         {liczba.graczy} < 20:            if {classpvp.gracz.%player%} is 0:               set {classpvp.gracz.%player%} to 1               add 1 to {liczba.graczy}               teleport player to {classpvp.siku}               send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista"            else:               send "&3Jestes juz w grze!"         else:            send "&3Ta Arena Jest Pelna"command /opusc classpvp:   if {classpvp.gracz.%player%} is 1:      set {classpvp.gracz.%player%} to 0      send "&3Opusciles Arene!"   else:      send "&3Nie jestes w grze!"

Dodalem coś od siebie w pierwszej części, ale dzięki temu działa jak należy :D

Mam nadzieję że o to ci chodziło ;3

• 0
on rightclick on sign:   line 1 is "SIKU":      player has permission "classpvp.dolacz":         {liczba.graczy} < 20:            if {classpvp.gracz.%player%} is 0:               set {classpvp.gracz.%player%} to 1               add 1 to {liczba.graczy}               teleport player to {classpvp.siku}               send "Wybiez Klase.Cala lista klas pod komeda /klasa lista"            else:               send "&3Jestes juz w grze!"         else:            send "&3Ta Arena Jest Pelna"command /opusc classpvp:   if {classpvp.gracz.%player%} is 1:      set {classpvp.gracz.%player%} to 0      send "&3Opusciles Arene!"   else:      send "&3Nie jestes w grze!"

Dodalem coś od siebie w pierwszej części, ale dzięki temu działa jak należy :D

Mam nadzieję że o to ci chodziło ;3

Zapomiales o trigger....

ale nie dziala

gdy klikam na tabliczke pisze jestes juz w grze 

a gdy chce wpisac /opusc classpvp to nie jestes w grze   sory zapomialem dodac zmiennej 

Edytowane przez KronossPL

• 0

na początku skryptu musisz dopisać:

variables:

{classpvp.gracz.%player%)= 0

A trigger to sorry :D dopisales sobie?

bez tego co przed chwila napisałem nie będzie działać

#//Poprawiono z mojego SGY

Tak juz zrobilem 

A na początku nie działało bo zapomiałem dopisać tej variblates

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...