NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Mam problem z zapisaniem ostatniego atakującego (jego nicku) i mam problem jeszcze jedenz usuwaniem,dodawaniem pkt w skrypcie mam tak remove arg 3 from {pkt::%arg 2%}/add arg 3 to {pkt::%arg 2%} i nic się nie dzieje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 1. Nie da się tak2.add "%arg 3%" to {pkt::%arg 2%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Ale nie da się zapisać nicku gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 set {nick.%player%} to name of player NeXv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Dobrze wielkie dzięki. Działa! Temat do zamknięcia:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) on death of player: if attacker is a player: set {_imie} to name of attacker add {_imie} to {last.atak.%player%::*} set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1 if attacker is a creature: set {_imie} to "Mob" add {_imie} to {last.atak.%player%::*} set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1#command /dedy: trigger: send "Zostales zabity %{dedy.%player%}% razy przez:" loop {last.atak.%player%::*}: send "%loop-value%" to playerWiem ze do zamknięcia ale przez pare minut testowałem i szkoda mi teraz tak to zmarnować xDTutaj masz skrypt dający listę wszystkich którzy Ciebie zabili :) Edytowane 3 czerwca 2014 przez Slupik98 NeXv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 OOO właśnie tego szukałem :> Bo mam ale kogo zabiłeś. // Close ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeXv 21
Mam problem z zapisaniem ostatniego atakującego (jego nicku) i mam problem jeszcze jeden
z usuwaniem,dodawaniem pkt w skrypcie mam tak remove arg 3 from {pkt::%arg 2%}/add arg 3 to {pkt::%arg 2%} i nic się nie dzieje :(
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi