Virus2001 2 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Poprosze skript w którym gracz klika PPM i wystrzeliwuje głowke withera tak ciagle i jak wystrzeli głowke withera to ma ta głowka zadawać obrażenia bez wybuchu ani nic w stylu niszczeniu spawna i bez uprawnien dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 W skript nie da się "strzelać" głowami withera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 @up zaskoczę Cię, da się! :D on rightclick: if player's tool is stick named "Strzel": spawn falling block of mob head block at location 1 meter above player push last spawned entity in the direction of the player at speed 1 stopLecz teraz nie wiem, jak zrobić tak by zadało to dmg :) Powodzonka Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 on rightclick: if player's tool is stick named "Strzel": spawn falling block of mob head block at location 1 meter above player push last spawned entity in the direction of the player at speed 1 damage entity by 2 hearts #Ile tam chcecie mozecie dac stop Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Virus2001 2 Opublikowano 16 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 on rightclick: if player's tool is stick named "Strzel": spawn falling block of mob head block at location 1 meter above player push last spawned entity in the direction of the player at speed 1 damage entity by 2 hearts #Ile tam chcecie mozecie dac stop 4 errory ;) + nie działa i to nie ma być stick - patyk tylko ręka PPM guzik prawy guzik myszki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 16 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 To po prostu usuwasz warunek i tam o jeden taby i masz już na rączkę :D a z racji, że nie wiem jak zadać komuś obrażenia gdy to coś go spotka więc sk nie dokończę i u mnie błędów nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSztixPL 14 Opublikowano 16 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 (edytowane) options: szybkosc:3 czas:2on rightclick with stick: set {_next} to difference between {wither.%player%.lastuse} and now if {_next} is less than {@czas} seconds: stop set {wither.%player%.lastuse} to now wait 1 second shoot a wither skull at speed {@szybkosc}on projectile hit: projectile is an wither skull: event-entity is player: damage event-entity by 2 hearts Nie wiem czy dziala powinno jak nie podaj bledySprawdzone dziala tylko ze zeby strzelilo trzeba kliknac na jakis blok nie wiem jak to zrobic ze nawet w powietrze sie daZauwazylem takze ze ta glowa znika za chwile pojawia sie wybuch w tamtym miejscu ale nie widac jak leci raczej w skripcie fajnie tego nie zrobiszMusi byc z patykiem lub z czyms bo inaczej w powietrze nie strzelisz ani nic Edytowane 16 lipca 2015 przez xSztixPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Virus2001 2 Opublikowano 16 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 options: szybkosc:3 czas:2on rightclick with stick: set {_next} to difference between {wither.%player%.lastuse} and now if {_next} is less than {@czas} seconds: stop set {wither.%player%.lastuse} to now wait 1 second shoot a wither skull at speed {@szybkosc}on projectile hit: projectile is an wither skull: event-entity is player: damage event-entity by 2 hearts Nie wiem czy dziala powinno jak nie podaj bledySprawdzone dziala tylko ze zeby strzelilo trzeba kliknac na jakis blok nie wiem jak to zrobic ze nawet w powietrze sie daZauwazylem takze ze ta glowa znika za chwile pojawia sie wybuch w tamtym miejscu ale nie widac jak leci raczej w skripcie fajnie tego nie zrobiszMusi byc z patykiem lub z czyms bo inaczej w powietrze nie strzelisz ani nic Panie działa ale to nie ma być patyk tylko ręka prosze abyś to zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSztixPL 14 Opublikowano 16 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 Przeczytales mój post? Ślepo skopiowales skrypt a nic nie przeczytales. Przeczytaj wyżej i zobacz dlaczego patyk i ogólnie zrozum ze nie da się tego zrobić w skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Virus2001 2 Opublikowano 16 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2015 aha przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Virus2001 2
Poprosze skript w którym gracz klika PPM i wystrzeliwuje głowke withera tak ciagle i jak wystrzeli głowke withera to ma ta głowka zadawać obrażenia bez wybuchu ani nic w stylu niszczeniu spawna i bez uprawnien dzięki :)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi