Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 On rightclick holding a Gold Sword: If name of player's tool is "Ostrze": Strike lightning at targeted blockCo Mam Zrobić Aby Ten Piorun Był Co 3 Sekundy ? Próbowałem Wszystkiego Co Było W Internecie O Tym Ale Wszystko Nie Działało Liczę Na Szybką Odpowiedź (gold sword o nazwie Ostrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 On rightclick: if player is holding gold sword named "Ostrze": if difference between {ostrze::%player%::lastuse} and now is smaller than 3 seconds: send "&cPioruna mozesz uzywac co 3 sekundy" stop set {ostrze::%player%::lastuse} to now strike lightning at targeted block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Działa Thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 e jak dodaje lore to już przestaje działać a ja chce dodawać do tego lore dasz mi jakiś przykład jak zrobić z lorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) On rightclick: if player is holding gold sword named "Ostrze": if lore of player's tool is "lore": if difference between {ostrze::%player%::lastuse} and now is smaller than 3 seconds: send "&cPioruna mozesz uzywac co 3 sekundy" stop set {ostrze::%player%::lastuse} to now strike lightning at targeted block @down, tak. Edytowane 12 lipca 2015 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 I lore: tu mam wpisać jego tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 if lore of player's tool is "lore": Tam gdzie masz "lore" to pomiędzy znaki "" wpisz swoje lore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Z Lore Przedmiot Nie Działa A Wszystko Jest Takie Same Nazwa I Lore :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 on rightclick: if player is holding gold sword named "Ostrze": if lore of player's tool is "&4To jest lore ostrza": if difference between {ostrze::%player%::lastuse} and now is smaller than 3 seconds: send "&cPioruna mozesz uzywac co 3 sekundy" stop set {ostrze::%player%::lastuse} to now strike lightning at targeted block spróbuj tak. nic nie edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
On rightclick holding a Gold Sword:
If name of player's tool is "Ostrze":
Strike lightning at targeted block
Co Mam Zrobić Aby Ten Piorun Był Co 3 Sekundy ? Próbowałem Wszystkiego Co Było W Internecie O Tym Ale Wszystko Nie Działało Liczę Na Szybką Odpowiedź (gold sword o nazwie Ostrze)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi