DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Chciałbym zrobić marchewke w stylu jabłka koxa :D D D DD M DD D D D : Blok DiaxM : Marchewka Taki crafting :D I marchewka miala by jakiś enchant np punch aby nie dało sie jej zrobic w kowadle i po zjedzeniu dawała by : Str +2 Jump +2Speed +2 Wszystkie efekty na 5 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 on skript load: register new shaped recipe for carrot named "&6&lKox Marchew" using Diamond block, diamond block, diamond block, diamond block, carrot, diamond block, diamond block, diamond block, diamond blockon consume carrot: name of player's tool is "&6&lKox Marchew": apply strength 2 to player for 5 minutes apply jump boost 2 to player for 5 minutes apply speed 2 to player for 5 minutes DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 [22:04:07] [Server thread/ERROR]: Can't understand this condition/effect: register new shaped recipe for carrot named "&6&lKox Marchew" using Diamond block, diamond block, diamond block, diamond block, carrot, diamond block, diamond block, diamond block, diamond block (koxmarchew.sk, line 2: 'register new shaped recipe for carrot named "&6&lKox Marchew" using Diamond block, diamond block, diamond block, diamond block, carrot, diamond block, diamond block, diamond block, diamond block')Takie cos :( brakuje mi czegos do skript ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Zainstaluj SkriptPlus i SkAddonLib DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Mam skriptplug / skaddonlib pobrałem własnie z tej str i dalej ten błąd :( Sk+ i addon mam wrzucić do folderu z pluginami tak ? Edytowane 1 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 No to niedziała :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 to próbuj inne wersje, ja kiedyś pobrałem randomową i zaczęło działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AboundPL 17 Opublikowano 2 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 Chcesz to ci mogę wysłać te wszystkie pluginy.Mi też nie działało, ale ktoś z użytkowników forum mi dał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 2 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 @UP jesli mozesz to byłbym wdzieczny ^^ skript i te dodatki :D@AboundPLpisałem do Ciebie na pv mozesz dać ten skript i dodatki ? // Warn za double ~ Parrot // Close ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Chciałbym zrobić marchewke w stylu jabłka koxa :D
D D D
D M D
D D D
D : Blok Diax
M : Marchewka
Taki crafting :D
I marchewka miala by jakiś enchant np punch aby nie dało sie jej zrobic w kowadle
i po zjedzeniu dawała by :
Str +2
Jump +2
Speed +2
Wszystkie efekty na 5 min :P
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi