EXINEX 4 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Napisałby mi ktoś skrypt na własny format chatu ?Bo szukałem w innych skryptach, ale nie działają coś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Ja mogę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXINEX 4 Opublikowano 5 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 @upTo poproszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Co ma formatować? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zasepamen 13 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Jeśli jakieś proste to łap:on chat: cancel event send "&2&l%player%: &e%message%" to all players stopJeśli chciałbyś jakieś tagi czy gildie to musiałbym wiedzieć jak przechowujesz ich nazwy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 @Up :3 I już mnie wyręczyłeś... Jak chcesz aby były gildie, czy jakieś inne to: W essentials masz na linijce 525 format (u cb może być inna. Zależy czy masz informacje pod "#"). No i jak sformatować: Nowa linijka z nazwą grupy np. VIP. (format w "group-formats:") VIP:Potem dajemy format: VIP: '{FORMAT} {FORMAT}: {FORMAT}'W "{FORMAT}" możesz dać:{GROUP}, {MESSAGE}, {DISPLAYNAME}, {WORLDNAME} (...) - Essentials Jeśli chodzi o jakieś pluginy dodające klany, czy coś tego typu:- Wystarczy poszperać i wyczaić gdzie co i jak xD... Na przykładzie mam "Funnyguilds" by dzikoysk:{GUILD}, {TAG}, {POINTS} (...) (...) Chyba skumałeś troszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXINEX 4 Opublikowano 5 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) @upMi chodzi o skrypt a nie to g..... Edytowane 6 czerwca 2015 przez EXINEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXINEX 4 Opublikowano 6 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Poradziłem sobie już, można zamknąćoptions: chat.wyglad: %colored player's prefix%%name of player% &f%message%on chat: cancel event loop all players: send "{@chat.wyglad}" to loop-player stop Edytowane 6 czerwca 2015 przez EXINEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EXINEX 4
Napisałby mi ktoś skrypt na własny format chatu ?
Bo szukałem w innych skryptach, ale nie działają coś :/
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi