bvcz 444 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Witajcie chciałem zrobić crafting, tylko nie wiem jak zrobić "puste pole". Próbowałem dawać *none*, *air* lecz nic. Może mi ktoś powiedzieć jak to mogę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 none ale bez * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 30 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 A więc taki błąd 'none' is not an item type (rozdzki.sk, line 11: register new shaped recipe for newitemstack "*blaze rod;nazwa;opis* using *gold block*, *gold block*, *gold block*, *diamond*, *stick*, *diamond*, none, *stick*, noneI nie wiem co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 A spróbuj dać "air". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 699 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Sprawdź ten kod:register new shaped recipe for nameditemstack "blaze rod;nazwa;opis" using gold block, gold block, gold block, diamond, stick, diamond, none, stick, none Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Użyj kodu od pirata. Nie wiem czy tak w ogóle powinno działać, ale raczej gwiazdek w crafting się w ogóle nie wstawia... Dlatego wszystko to co masz, tylko bez gwiazdek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 30 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) Dobra jak wejde na komputer sprawdze i dam edita czy działa @Edit Nie działa, pomoże ktoś. Wywala ten sam błąd. @Edit 2 Naprawione, lecz wywala teraz 'nameditemstack' "blaze rod;nazwa;opis" is not an item type ... Edytowane 31 maja 2014 przez Barunyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 nameditemstack from "blaze rod;nazwa;opis"1 temat - 1 problem. Zamykam od razu pomagając... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bvcz 444
Witajcie chciałem zrobić crafting, tylko nie wiem jak zrobić "puste pole". Próbowałem dawać *none*, *air* lecz nic. Może mi ktoś powiedzieć jak to mogę zrobić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi