Nappkin 1 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Mam taki problem, że kiedy wpisuje /drop wyskakuje mi to okienko i pod kazdym itemem mam napisane: "Drop ze stone: <none>" i żadne surowce nie dropia ze stone!Proszę o szybką pomoc ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Sprawdź, czy masz plik /plugins/nDrop/players/<twój nick>.yml On się powinien wygenerować przy wejściu na serwer. Przeładuj serwer i re-lognij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nappkin 1 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Mam ten plik, mimo to nic nie dropi ze stone (bardzo przepraszam za podwojny post)Sprawdź, czy masz plik /plugins/nDrop/players/<twój nick>.yml On się powinien wygenerować przy wejściu na serwer. Przeładuj serwer i re-lognij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 a co w nim jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nappkin 1 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 a co w nim jest?statistics: stone: '128' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 usuń ten plik i zrestartuj serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nappkin 1 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 usuń ten plik i zrestartuj serwerDzieki bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nappkin 1
Mam taki problem, że kiedy wpisuje /drop wyskakuje mi to okienko i pod kazdym itemem mam napisane: "Drop ze stone: <none>" i żadne surowce nie dropia ze stone!
Proszę o szybką pomoc ;_;
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi