_Of3k 278 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Cześć i czołem (kluski z rosołem). No to tak:Możliwe jest dzielenie zmiennej? Chcę coś takiego:- Jeśli gracz spełnia wymogi dodaje 1 do {***), a potem co X sekund dzieli tą zmienną przez np. 5 i wysyła wyniki do gracza z uprawnieniem "SsSsS.upr"... No i jak zrobić to "dzieli tą zmienną przez np. 5"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 {zmienna}/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 "Looooooool"... xD to takie proste, jak się nie wysilam... (cookie +1 like)Moderator! Zamykaj :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Of3k 278
Cześć i czołem (kluski z rosołem).
No to tak:
Możliwe jest dzielenie zmiennej?
Chcę coś takiego:
- Jeśli gracz spełnia wymogi dodaje 1 do {***), a potem co X sekund dzieli tą zmienną przez np. 5 i wysyła wyniki do gracza z uprawnieniem "SsSsS.upr"...
No i jak zrobić to "dzieli tą zmienną przez np. 5"?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi