Monkey 8 Opublikowano 14 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Witam zrobi mi ktś crafting kamiennego kilofa ale tak aby scraftowany kilof był enchantowany wydajnosc 5 niezniszczalnosc 3 szczescie 3 i o nazwie KIlof BOga Edytowane 14 maja 2015 przez Monkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Technik123 0 Opublikowano 14 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2015 Jest na to plugin (UltimatedRecipes) mozesz tam ustawic wlasne craftingi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 14 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2015 on script load: register new shaped recipe for stone pickaxe of efficiency and unbreaking 3 and fortune 3 named "Kilof Boga" using cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, stick, cobblestone, air, stick, air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 15 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 on script load: register new shaped recipe for stone pickaxe of efficiency and unbreaking 3 and fortune 3 named "Kilof Boga" using cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, stick, cobblestone, air, stick, airNie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 Nie działaBo on ci zrobił że craftuje się go z 4 cobli, na górze 3 i na prawo po środku jeden ( i 2 patyki oczywiscie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 on script load: register new shaped recipe for stone pickaxe of efficiency and unbreaking 3 and fortune 3 named "Kilof Boga" using cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, stick, air, air, stick, airTeraz działa poprawnie. Przepraszam za błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 15 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 on script load: register new shaped recipe for stone pickaxe of efficiency and unbreaking 3 and fortune 3 named "Kilof Boga" using cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, stick, air, air, stick, airTeraz działa poprawnie. Przepraszam za błąd. Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 Nie działaTo może byś powiedział co nie dziala, jakies bledy ? A nie tylko "nie dziala" piszesz ? Zrób coś od siebie, a nie tylko na gotowce czekasz.. PS. Wcale nie jestem hipokrytą xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AzwyKaCePeEl 8 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 Nie działaPosiadasz dodatek do Skript SkQuery? Bez niego nie będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 15 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) @Szymon21xxPL nie ma błędów@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TAk Edytowane 15 maja 2015 przez Monkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Mi działa, problem jest z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 16 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 a dasz Mi działa, problem jest z twojej strony.link do twojego skquery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Apocalipto 0 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Dolaczam sie do tematu. 1. Nie da sie jakos bez skQuerry?2. Jest jakis skQuerry kompaktybilny z craftbukkit 1.7.2? Czy musialbym zmienic wersje na 1.7-1.8?3. Czy wersja 1.7-1.8 bedzie mi serwer lagowala?4. Czy skQuerry laguje serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Dolaczam sie do tematu. 1. Nie da sie jakos bez skQuerry?2. Jest jakis skQuerry kompaktybilny z craftbukkit 1.7.2? Czy musialbym zmienic wersje na 1.7-1.8?3. Czy wersja 1.7-1.8 bedzie mi serwer lagowala?4. Czy skQuerry laguje serwer?skqueRy a dasz link do twojego skqueryZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Apocalipto 0 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Wgralem skQuerry. Na serwerze mam 2 pluginy: Skript, SkQuerry. log: prosilbym o udzielenie pomocy Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 on script load: register new shaped recipe for stone pickaxe of efficiency and unbreaking 3 and fortune 3 named "Kilof Boga" using cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, stick, air, air, stick, airTeraz działa poprawnie. Przepraszam za błąd. A zrobisz tak samo tylko że z cobbla z którego sie craftuje musi mieć nazwe Magiczny cobble i enchant na unbreaking 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Minecraftowyy_Xd 0 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 A zrobisz tak samo tylko że z cobbla z którego sie craftuje musi mieć nazwe Magiczny cobble i enchant Options:{Player} Enchant {10} all Permissions:enchant.10enchant all.Options two:Enchanting 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 19 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2015 Options:{Player} Enchant {10} all Permissions:enchant.10enchant all.Options two:Enchanting 10 Nie rozumiem możesz mi napisać cały kod i udostępnić na pastebin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monkey 8
Witam zrobi mi ktś crafting kamiennego kilofa ale tak aby scraftowany kilof był enchantowany wydajnosc 5 niezniszczalnosc 3 szczescie 3 i o nazwie KIlof BOga
Edytowane przez MonkeyOdnośnik do komentarza
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi