Cześć. Próbowałem wcześniej tworzyć te budowle w sk+ ale mi wg nie wychodzą ;c Więc mam taką małą prośbę do was :) Tu są 2 fotki które przedstawiają jak mają wyglądać te budowle:
2 zdjęcie >> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! [Tylko te kowadło niech będzie bardziej wyżej]
||
Tu mam kod do którego chce to zastosować:
On place Hardened Clay: if name of player's tool is "&eTESTUJEMY": add location of block to {TEST::*} send "&6&l>> &7Postawiles &6&oXXX&7!"on break Hardened Clay: loop {TEST::*}: if loop-value is location of block: cancel event set block to air damage player's tool by 1 drop 1 Hardened Clay named "&eTESTUJEMY" at location of player remove location of block from {TEST::*} chance of 10%: #Kod na powstanie 1 budowli :) #Kod na powstanie 2 budowli :)
Pytanie
xFreku 100
Cześć. Próbowałem wcześniej tworzyć te budowle w sk+ ale mi wg nie wychodzą ;c Więc mam taką małą prośbę do was :) Tu są 2 fotki które przedstawiają jak mają wyglądać te budowle:
||
1 zdjęcie >> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 zdjęcie >> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! [Tylko te kowadło niech będzie bardziej wyżej]
||
Tu mam kod do którego chce to zastosować:
Budowla ma powstać tak że gracz będzie w środku.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc ! :)
Edytowane przez FrekuPLOdnośnik do komentarza
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi