DarkMafy 0 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Cześć z tej strony DarkMafy , nie od dziś na forum ale dziś jako zarejerstrowany postanowiłem dodać kilka swoich mini skryptów :) jeden z takich to ten który zamierzam przedstawić, dodaje on windę. Skrypt nie zabiera wiele, jest bardzo prosty bo pod wersję minecrafta 1.5.2 . będę go uaktualniał i dodawał coraz więcej :) ZMIANY:-- Dodano dźwięki i zamykanie się windy 05.05.2015 OBECNA WERSJA:ALFA 1.1 DOWNLOADZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wymagane pluginy:-Skript W Najbliższych aktualizacjach przewiduję:-zwiększenie kodu o jakiś wygląd bez teleportacjiNIE ZEZWALAM NA MODYFIKOWANIE KODU, zezwalam wyłącznie na edytowanie wiadomości, Obecne komendy:/winda ustaw <liczba> Skrpyt dodaje możliwość tworzenia teleportu poprzez tabliczki wystarczy ze w 1 linijce wpiszemy: &aWinda &lPietro(Jakas liczba, wczesniej oczywiscie musimy ustawic ta liczbe poprzez komende np liczba 1) Czekam na hejty :) jest to pierwszy temat jaki tu napisałem więc mam nadzieję będziecie wyrozumiali :) Edytowane 5 maja 2015 przez DarkMafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Szczerze ten skrypt to tylko teleportacja ;c Później wrzucę swoją wersję wind i zobaczysz jak działają windy bez pistonów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMafy 0 Opublikowano 4 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 no tak , :) już dodaję by jakoś się "zamykały" itp. ;) jutro dodam aktualizacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Hmmm... Gdzieś już widziałem taki skrypt, ale nie jestem pewny :/... Po za tym jeśli to tw skrypt- Uważam, że zasługuje na ocenę 1/10 :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 4 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 Słabe bo nie jest to tak że masz pod sobą bloki. Popraw aby był fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMafy 0 Opublikowano 4 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) coś jutro wieczorem pododaje, trochę się zwiększy , EDIT: Dziś dodałem ale praktycznie nic , póki co nie mam czasu , w weekend pododaje. Edytowane 5 maja 2015 przez DarkMafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Link nie działa Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi