vanillah 76 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 Witam. Czy jest możliwość aby ustawić lokację, i od niej co kilka minut wykonywała się komenda na stworzenie kuli z world edit? Proszę o rozbudowane odpowiedzi. Pozdrawiam, _sheeZu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 z tego co ja wiem to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Szkoda.. A jest może na to jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Nie wiem, o którą kulę z worldedit Ci chodzi, ale jeśli komenda nie przyjmuje żadnych koordynatów, to nie jest to wykonalne w Skript.Ewentualnie jest możliwość zrobienia kuli (jakiejś) za pomocą samego Skript (wtedy trzeba zamienić każdy blok w okolicy względem bloku wyznaczonego). Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na lajk <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 every 5 minutes: loop blocks in radius 5 of {lokacja}: distance between {lokacja} and loop-block is greater than 4: set loop-block to glowstoneoczywiście musisz zsetować lokację {lokacja} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2015 Bóg Ci zapłać @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ^^ Mam jeszcze jedno pytanko. Czy da się zrobić tak, że gdy gracz jest 2 kratki od danego bloku to zadaje mu damage? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2015 every second: loop players in radius 2 of {lokacja}: damage loop-player by 1albo jak masz kilka bloków every second: loop {lokacje::*}: loop players in radius 2 of loop-value: damage loop-player by 1ewentualnie zapętlenie wszystkich bloków, sprawdzenie czy są np. mycelium i zadanie obrażeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vanillah 76
Witam.
Czy jest możliwość aby ustawić lokację, i od niej co kilka minut wykonywała się komenda na stworzenie kuli z world edit?
Proszę o rozbudowane odpowiedzi.
Pozdrawiam, _sheeZu.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi