piter909 4 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Hej,Czy jest jakiś event, który wywołuje cały kod w prawdziwym czasie, a nie minecraftowym?Z tego co wiem, jest "At time", ale to dotyczy tylko czasu w MC. Skript, jak widziałem, potrafi przypisać realny czas do zmiennej (now).Bardzo potrzebuję tego eventu, bo nie chcę bawić się w "every"... Zwłaszcza, gdy mam w ciągu dnia reloadować skrypt. Z góry dziękuję za odpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PetersonPL 0 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 On time 17:30 Ale nie jestem pewny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil7430 3 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Nie on time tylko ,,at time'' Edit: ups teraz doczytałem temat sry nie wiem Edytowane 16 kwietnia 2015 przez kamil7430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 at 18:00 real time: broadcast "&cPowinno Dzialac!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rayso. 1 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Wykorzystaj może "every second" i daj wtedy "set {g} to "%hour%:%minutes%" a później zrób np. "every minute: if {g} is "17:00""Mam nadzieje, że zrozumiałeś o co chodzi, tutaj masz link do dokumentacji skUnity.http://skript.pl/short/skunity/'>>http://skript.pl/short/skunity/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter909 4
Hej,
Czy jest jakiś event, który wywołuje cały kod w prawdziwym czasie, a nie minecraftowym?
Z tego co wiem, jest "At time", ale to dotyczy tylko czasu w MC. Skript, jak widziałem, potrafi przypisać realny czas do zmiennej (now).
Bardzo potrzebuję tego eventu, bo nie chcę bawić się w "every"... Zwłaszcza, gdy mam w ciągu dnia reloadować skrypt.
Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi