RickPlayingPL 130 Opublikowano 23 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2014 Witam, chciałbym żeby z entity wypadal jakis drop ktory po x czasie zostanie usuniety.on spawn: entity is pig wait 1 seconds kill entity drop 10 steak at entity set {_x} to drooped items wait 5 seconds clear {_x} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2014 A może tak błędy. Głównie nie drooped tylko dropped RickPlayingPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 23 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2014 (edytowane) on spawn: if entity is pig: wait 1 seconds drop 10 steak at event-location#lub: drop 10 steak at location of event-entity kill event-entity set {_x} to dropped items wait 5 seconds clear {_x}Poprawiłem spacje, i dałem drop. Raczej działa. Edytowane 24 maja 2014 przez Parrot Poprawiłem code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Witam, chciałbym żeby z entity wypadal jakis drop ktory po x czasie zostanie usuniety.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi