XxMichal10390xX 12 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) _______________________________BodySystem_______________________________OPIS:Jest to Skrypt który dodaje Głód, Pragnienie, Temperaturę, KrewKażdy z nich ma swoje DziałąnieGłódGdy Głód Wynosi 0 lub wyżej niż 100 doje nam negatywny efektPragnienieGdy Pragnienie Wynosi 0 lub wyżej niż 100 daje nam negatywny efektTemperaturaGdy Temperatura wynosi poniżej 25 lub wyżej niż 100 daje nam negatywny efektyBy Zwiększyć Temperaturę trzeba być wyżej niż 70 kratkaKrewGdy Krew Wynosi 0, Umieramy natychmiast, jednak gdy wynosi powyżej 100 dostajemy negatywny efekty Wszystko jest przedstawione w przejrzystym GUI oraz na BossBar, niektóre wiadomości wyświetlają się jednak na chacie _______________________________INFORMACJEAutor: XxMichal10390xXWersja Skryptu: 1.3 Posiada:-Pragnienie, Głód, Temperature, Krew--Wszystkie Informacje przedstawione w GUI--Wiadomości na BossBarze- Do Zrobienia:Konfiguracja z Gry (GUI)Poprawienie Bugów/BłędówKomenda /Przywroc Przywracająca Domyślne UstawieniaSklepCrafting Komendy / Uprawnienia/stats - Informacje o Postaci w GUI/boff - Usuwa Wiadomość dla Administracji TYLKO ADMINBody.Admin - Uprawnienie dla Admina DOWNLOAD:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - 1.3 Aktualizacje:1.0Wypuszczenie Skryptu1.1-Dodano Konfiguracje w Skrypcie-Poprawiono Działanie Skryptu1.2-Dodanie Systemu Krwi-Dodanie Craftingu1.3-Poprawiono System Krwi-Dodano BossBar-Usunięto Crafting Nie Działał-Usunięto Bugi:Po Zjedzeniu np. Chleba usuwało 2 itemy zamiast 1Spam na chacie zamieniono na BossBarNiepotrzebny spam w Konsoli o ID-Dodanie Informacji dla Administracji o Zmianach-Dodano Usuwanie Effektów po Wyjściu Żeby nie było Bugów Do Prawidłowego Działania Potrzebne są:SkriptSkQueryWildSkript_______________________________ScreenShotyGUIInformacje na BossBarInformacje na Chacie_______________________________Masz Propozycje co Dodać?Pisz w KomentarzuJest to mój pierwszy Skrypt (takiego rodzaju)więc proszę też wypowiedzieć się na temat mojej pracy Edytowane 25 kwietnia 2015 przez XxMichal10390xX ZC4U 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) UPDATE: 1.0 > 1.1-Dodano Konfiguracje w Skrypcie-Poprawiono Działanie Skryptu DOWNLOAD:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!____________________________Masz Propozycje co Dodać? Pisz! Edytowane 6 kwietnia 2015 przez XxMichal10390xX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Linki nie dzialaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szetii 2 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Mi też, nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakros222 17 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Usunąłeś plik który był pod tym linkiem. Lepiej popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Przepraszam za problemy z Linkiem.Nie mam pojęcia czemu ten drugi link nie działałale (mam nadzieję) ze naprawiłemWłaściwy link:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectMC 11 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Całkiem, całkiem. Like :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 (edytowane) refDirectMC dzięki Dzisiaj powinna być już nowa wersja. Nie wiem czy się wyrobie Edytowane 9 kwietnia 2015 przez XxMichal10390xX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 Skript mi się napraaaawde podoba! 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 Skrypt (dobrze napisałem w przeciwieństwie do @up) jest praktycznie niedorobiony -.-. Przykłady: Nie ma, jak podwyższyć Sw temperaturę ciała (Może nie doczytałem).Głód w GUI nie współgra z paskiem głodu nad paskiem szybkiego wybierania (Tam gdzie jest życie*) Poza tym skrypt mi się nie podoba, z powodu nie dopracowanych rzeczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) UPDATE: 1.1 > 1.2DODANO:-System Krwi-Crafting Itemu (Aktualnie 1 Item) DOWNLOADZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Za Niedługo Pojawi się również Film prezentujący Działanie Skryptu_________________________________Przepraszam że Dopiero teraz Wychodzi Aktualizacja ale dostawca Internetu mnie zignorował i przez 1,5 tygodnia nie miałem dostępu do Internetu_________________________________@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Nawiązując do twojej wypowiedzi, Wszystko jest dobrze zrobione aktualnie, wiem że mój skrypt nie jest dokończony i posiada parę wad ale co do twoich przykładów: 1.Temperatura Zwiększa się gdy znajdujesz się powyżej 70 kratki a spada poniżej. Planuje w wersji 1.3 dodać Craftingi więc będzie item dodający Temperaturę ciała. 2.To Akurat wiem. Wersja Beta czy też Podstawa mojego Skryptu którą mam w razie czegoś miała opcje że gdy klikniemy prawym na item to dodaje np.Głód w grze i Głód ze Skryptu ale zdecydowałem że wole ustawić że po zjedzeniu dodaje żeby nić nie zmieniać i żeby nie zapełniać bezsensu skryptu. Dzięki za Wypowiedz i wyrażenie Opini Edytowane 20 kwietnia 2015 przez XxMichal10390xX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FckIt 0 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2015 Nawet fajnie wygląda :3 Takie gz :szkoła: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZC4U 1 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 Pomysł na skrypt to jedno, zrobienie skryptu to drugie nic dodać, nic ująć skrypt 9/10 za oryginalność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 Aktualizacja1.2 > 1.3 Co Zmieniono:-Poprawiono System Krwi-Dodano BossBar-Usunięto Crafting Nie Działał-Usunięto Bugi:Po Zjedzeniu np. Chleba usuwało 2 itemy zamiast 1Spam na chacie zamieniono na BossBarNiepotrzebny spam w Konsoli o ID-Dodanie Informacji dla Administracji o Zmianach-Dodano Usuwanie Effektów po Wyjściu Żeby nie było Bugów Zmieniono Również Wygląd Prezentacji DOWNLOADZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuje Również Wszystkim za Dobre Opinie na temat Skryptu i Zgłaszanie Bugów/Błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichal10390xX 12 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Link nie działa Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi