majki 0 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Cze,Czy jest możliwość wykrycia czy dana osoba jest (przegląda ją) w wirtualnej skrzynce ?ew. Czy da się zrobić tak aby nie można było zamknąć tej skrzynki do czasu aż wykona się dana akcja ? Chodzi mi o taką skrzynkęVcommand /xxx:trigger:open chest with 1 rows named "XXX" to playerwait tick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 po otworzeniu calej skrzynki daj np:set {czas.%player%} to truei dopisz nowy event:on close inventory:tab if {czas.%player%} is true:tab tab cancel eventi w kazdej wykonywanej akcji w skrzyni daj aby na koniec bylo: set {czas.%player%} to false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majki 0 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 po otworzeniu calej skrzynki daj np:set {czas.%player%} to truei dopisz nowy event:on close inventory:tab if {czas.%player%} is true:tab tab cancel eventi w kazdej wykonywanej akcji w skrzyni daj aby na koniec bylo: set {czas.%player%} to false Nie działa :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 No to nic nie zrobisz, tego eventu nie można blokować. Możesz zamiast cancel event ponownie otworzyć tą skrzynię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majki 0 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) @uphmm spróbuję mam już pewien pomysł @editudało się, dzięki za pomysł ;> Edytowane 3 kwietnia 2015 przez majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
majki 0
Cze,
Czy jest możliwość wykrycia czy dana osoba jest (przegląda ją) w wirtualnej skrzynce ?
ew. Czy da się zrobić tak aby nie można było zamknąć tej skrzynki do czasu aż wykona się dana akcja ?
Chodzi mi o taką skrzynkę
V
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi