DrevenPl 11 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Witaj mam problem z skriptem na krew. Próbowałem napisaćale itemy jako krew nie usuwają się z podłogi.By mi ktoś napisał ten skript który działa ?Jeśli tak to dzięki z góry :) (Musi być jako item :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 Może daj swój kody, a my postaramy się obczaić co jest nie tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Prosze to kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 3 kwietnia 2015 przez DrevenPl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Errorów to się nie chce czytać?Nie ma czegoś takiego jak "entitys" (loop all entitys:) tylko, jak już co, entities.a najlepiej zrób takon damage: loop 5 times: drop 3 fire at victim wait 0.5 seconds loop dropped items in radius 3 of victim: loop-item is fire: delete loop-entityEwentualnie przesuń usuwanie o jednego taba do tyłu, wtedy usunie jak się wszystkie dropną. No i jakaś blokada brania ognia typu on item pickup: Jak to nie zadziała to usuń "dropped" z loopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 (edytowane) Oki dzięki za pomoc.Zachwile to sprawdzę.Jest w tym kodzie jeden błąd.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 26 kwietnia 2015 przez herhor67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter909 4 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 ^ Zmień victim na player ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Tak to nie będzie działać bo jest on damage: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DrevenPl 11 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Ma ktoś jakiś inny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheU5erPL 23 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Zamień: loop items in radius 3 of victim na: loop items in radius 3 around victim (nie testowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DrevenPl 11
Witaj mam problem z skriptem na krew. Próbowałem napisać
ale itemy jako krew nie usuwają się z podłogi.
By mi ktoś napisał ten skript który działa ?
Jeśli tak to dzięki z góry :)
(Musi być jako item :D)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi