Skocz do zawartości

Tryb  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb wedlug ciebie jest najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat jaki tryb serwera bedzie najlepszy.

Ponizej macie liste trybow wraz w krotkimi opisami.

Glosujcie!

➤ Super Walls

Bardzo podobny do trybu The Walls. Dwie druzyny maja 10 minut na przygotowanie swojego ekwipnku po czym sciany opadaja i zaczyna sie walka. Dopoki welna druzyny nie jest zniszczona gracze z tej druzyny moga sie odradzac. Wygrywa ostatnia zywa na mapie druzyna.

Czas gry: okolo 20-25 minut

➤ Arena Champions

Gra w bardzo podobna do trybu Arena Brawl z serwera Hypixela. Cztery gracze na arenie walcza przeciwko sobie uzywajac widowiskowych umiejetnosci. Kazdy gracz na po starcie gry otrzymuje 2000 HP. Dodatkowo w lobby serwera bedzie mozna ulepszyc swoje obrazenia zadawane w grze, maxymalna ilosc energii czy HP z ktorym rozpoczynamy gre. Wygrywa ostatni zyjacy gracz na arenie.

Czas gry: okolo 3-6 minut

➤ UHC 

Po starcie gry gracze sa teleportowani na randomowe miejsce na nowo wygenerowanej mapie. Regeneracja zycia jest wylaczona (Mozna uzywac zlotych jablek do regenracji zycia) oraz granica mapy ktory nie ublaganie zbliza sie do srodka mapy. Wygrywa ostatni zyjacy gracz na mapie.

Czas gry: okolo 30-40 minut

Za wszystkie bledy przepraszam :)

Wallsy są trochę nudne...

UHC trwa długo...

Zależy jak bardzo widowiskowe będą te efekty :D

Zgadzam sie z poprzednikiem + na wallsach ponad polowa graczy odpada jeszcze przed rozpoczeciem gry

Wallsy są trochę nudne...

UHC trwa długo...

Zależy jak bardzo widowiskowe będą te efekty :D

Cos w tym stylu bo bede sie na tym wzorowal

>https://www.youtube.com/watch?v=DTNdyJe8A8M

Ja bym proponował coś w stylu Demolka z Konter Striko:

-10 osób na mapie

-pięć rund

-co rundę każdy gracz otrzymuje lepszą broń, o ile w poprzedniej miał conajmniej 1 killa, za więcej otrzymuje strzały do łuku

-wygrany to ten, kto otrzyma najwięcej killi w piątej rundzie.

• 3 miesiące temu...

pomysły są super. ja glosuje na super walls. jak dasz link do tego skryptu będzie +

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...