Chodzi mi o to że mam zmienna która ma przypisane odp. ilość minut jaką chcę dodać do teraz. Skrypt ma sprawdzać ile czasu jeszcze zostało do upłynięcia czasu czyli
Mam Zmienna {czas}= 40 #w minutach
I chce żeby zmienna {czas.konca}= teraz+{czas}
Jeśli {czas.konca} jest mniejszy od teraz wykonaj srypt. Jeśli nie wykonał się inny z napisem ile mam czekac
Czyli załóżmy że jest 18.00 Wpisuje komendę która przypisuje {czas.konca}=18.40
Wpisuje 2 komendę o 18.30 Wyśwetla się poczekaj 10 minut. Wpisuję tę samą komendę o 18.40 I wyświetla się Czas upłyną możesz odebrać....
Mama nadzieje że, wszyscy zrozumieją :) O co mi chodziło.
Próbowałem tak wait {zmienna} nie działało, a pyzatym nie chciałbym tej formy.
Robiłem też tak:
If difference between {praca.kurs.czas.%player%} and now > {praca.czas::%{praca.kurs.%player%}%}:
Ale tez nie działało... No i jeszcze było tych prób trochę ale za każdym razem to samo.
Pytanie
sosnax1 7
Chodzi mi o to że mam zmienna która ma przypisane odp. ilość minut jaką chcę dodać do teraz. Skrypt ma sprawdzać ile czasu jeszcze zostało do upłynięcia czasu czyli
Mam Zmienna {czas}= 40 #w minutach
I chce żeby zmienna {czas.konca}= teraz+{czas}
Jeśli {czas.konca} jest mniejszy od teraz wykonaj srypt. Jeśli nie wykonał się inny z napisem ile mam czekac
Czyli załóżmy że jest 18.00 Wpisuje komendę która przypisuje {czas.konca}=18.40
Wpisuje 2 komendę o 18.30 Wyśwetla się poczekaj 10 minut. Wpisuję tę samą komendę o 18.40 I wyświetla się Czas upłyną możesz odebrać....
Mama nadzieje że, wszyscy zrozumieją :) O co mi chodziło.
Próbowałem tak wait {zmienna} nie działało, a pyzatym nie chciałbym tej formy.
Robiłem też tak:
Ale tez nie działało... No i jeszcze było tych prób trochę ale za każdym razem to samo.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi