tiup 0 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 (edytowane) Cześć, jestem Marcin. Mam 14 lat i mieszkam w małopolsce. Lubię grać w minecraft'a dlatego też tutaj się zarejestrowałem. W życiu interesuję się Grafiką komputerową & Kodowaniem. Prościej mówiąc zajmuję się tworzeniem stron internetowych, wizytówek firm itp. Dlaczego tak naprawdę jestem tutaj na skript.pl ? - mam zamiar zacząć naukę pisania pluginów pod minecraft + myślę, że się nie zawiodę i mogę na was liczyć. Wracając do życia, to chciałbym dodać, że bardzo lubię uprawiać sport, między innymi: piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna. Myślę, że takie przywitanie powinno wystarczyć jak na początek :) Edytowane 13 lutego 2015 przez tiup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Bry.Jak na złość, mieszkam w Wielkopolsce >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan kk 42 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Tylko, że forum nie zajmuję się pisaniem pluginów :(Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysek 73 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Nie zajmuje się, ale pewno i tak mu się spodoba pisanie w Skrip'cie. Ja też programuje (piszę) pluginy w javie, ale Skript też mi się spodobał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Witaj, mamy nadzieję, że się u nas zadomowisz. :) Prościej mówiąc zajmuję się twożeniem stron internetowych, wizytówek firm itp.tworzeniem* PuzanPL i Jan kk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 HejkaMałopolska z dużej, ale to szczegół xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Hejka, witoj, czuj się jak u siebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 Cze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remikxdxd 39 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 Siemanko :D Troper ja też z Wielkopolski ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiegusek 1 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 (edytowane) elo Edytowane 14 lutego 2015 przez MrPiegusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi