Gonz4les 0 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Witam, mam problem z robieniem craftingu w tej oto wtyczce do pluginu Skript. Oto kod z mojego skryptu:on script load:register new shaped recipe for packedice named "Packed_Ice" using ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice, iceJak zapewne się domyślacie, chcę zrobić crafting na Twardy Lód... Po restarcie skryptu komendą /sk reload lod [tak się nazywa mój skrypt] wyskakuje mi taki błąd: Proszę o pomoc w poprawieniu skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 (edytowane) on script load: register new shaped recipe for packed ice named "Packed_Ice" using ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice Edytowane 8 maja 2014 przez PoweredDragon Gonz4les, xFreku i Norbi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonz4les 0 Opublikowano 9 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Dzięki za odpowiedź i leci up :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 700 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gonz4les 0
Witam, mam problem z robieniem craftingu w tej oto wtyczce do pluginu Skript.
Oto kod z mojego skryptu:
Jak zapewne się domyślacie, chcę zrobić crafting na Twardy Lód...
Po restarcie skryptu komendą /sk reload lod [tak się nazywa mój skrypt] wyskakuje mi taki błąd:
Proszę o pomoc w poprawieniu skryptu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi