Antoleeek12 0 Opublikowano wtorek o 18:10 Udostępnij Opublikowano wtorek o 18:10 Witaj! Mam problemy z atakimi ddos i włamami na server jak ktoś byłby taki wdzięczny i mi pomóc w powstrzymaniu ataków ddos i włamów to niech skontaktuje się ze mną na dc: _silvereq_ lub napisz tu ale fajnie by było jak na dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano wtorek o 18:26 Udostępnij Opublikowano wtorek o 18:26 Każda sensowna maszyna powinna zawierać systemy anty-ddos, także zainwestuj w taką, która je posiada. Co do włamań na serwer, to po prostu korzystaj jedynie z zaufanych pluginów, które wciąż są wspierane. Pozwól na logowanie jedynie kont premium oraz zezwól na dołączenie jakiejkolwiek osobie z uprawnieniami jedynie z twojego adresu IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano wtorek o 20:08 Udostępnij Opublikowano wtorek o 20:08 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Antoleeek12 0
Witaj! Mam problemy z atakimi ddos i włamami na server jak ktoś byłby taki wdzięczny i mi pomóc w powstrzymaniu ataków ddos i włamów to niech skontaktuje się ze mną na dc: _silvereq_ lub napisz tu ale fajnie by było jak na dc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi