Potrzebuje pomocy, probuje napisac skrypt ktory pozwala na otwarcie gui efektow po nacisnieciu PPM na netherowa gwiazde, problem w tym, ze kompletnie mi to nie idzie i nawet kopiujac config 1:1 z internetu, wywala bledy i nic z podanych nie dziala.
Po krotce, chcialbym aby gui efektow otwieralo sie tylko po nacisnieciu PPM na netherowa gwiazde i po komendzie /efekty. Otwierala by sie wtedy jedna linia slotow z glass pane'ami i do wyboru byly by efekty, np sila 2, speed 2 i tak dalej. Kazdy efekt mialby swoja cene, np 30$, ktora bedzie pobierana z konta gracza po zakupie efektu.
Bardzo bym prosil o pomoc, bo kompletnie w tym przypadku nic mi nie wychodzi, a chcialbym, zeby to funkcjonowalo . Z gory dzieki!
Silnik serwera: PaperSpigot 1.8.8
Pluginy: Skript 2.1.2, skQuery, vault 1.7.2
Poprawiam formatowanie postu i podaną wersję Skripta.
Pytanie
Piotrek12345 0
Potrzebuje pomocy, probuje napisac skrypt ktory pozwala na otwarcie gui efektow po nacisnieciu PPM na netherowa gwiazde, problem w tym, ze kompletnie mi to nie idzie i nawet kopiujac config 1:1 z internetu, wywala bledy i nic z podanych nie dziala.
. Z gory dzieki!
Po krotce, chcialbym aby gui efektow otwieralo sie tylko po nacisnieciu PPM na netherowa gwiazde i po komendzie /efekty. Otwierala by sie wtedy jedna linia slotow z glass pane'ami i do wyboru byly by efekty, np sila 2, speed 2 i tak dalej. Kazdy efekt mialby swoja cene, np 30$, ktora bedzie pobierana z konta gracza po zakupie efektu.
Bardzo bym prosil o pomoc, bo kompletnie w tym przypadku nic mi nie wychodzi, a chcialbym, zeby to funkcjonowalo
Silnik serwera: PaperSpigot 1.8.8
Pluginy: Skript 2.1.2, skQuery, vault 1.7.2
Poprawiam formatowanie postu i podaną wersję Skripta.
Notatka dodana przez Kormic
https://skript.pl/temat/58082-skrypt-na-efekty-w-gui-18x/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi