microgra 0 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Mam pytanie. Da radę jakoś ukryć przez skrypt wiadomość z wykonanej komendy (np. Ja wpiszę /warp miasto i nie wyświetli wiadomości Teleportuję na /warp miasto...) ? Dodam, że mam doinstalowane SkriptPlus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Samej wiadomości? Bo można jakby zablokować np tak:on command /warp miasto: cancel eventAle samej w sobie wiadomości nie wywalisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hebrek 0 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 on command /warp miasto: cancel event execute console command "/warp miasto %player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 on command /warp miasto: cancel event execute console command "/warp miasto %player%"I tak jest wiadomośćCoś w tym stylu "CONSOLE teleported you to (costam)"Nie da się tego zrobić, no chyba, że zrobisz samemu jakąś komendę w skrypcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 =.= starczy znalezc linijki w ese odpowiadajace za dane wiadomosci i je usunac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 =.= starczy znalezc linijki w ese odpowiadajace za dane wiadomosci i je usunac...Wtedy będzie wyświetlany pustą linijkę. Właśnie dla tego niektórzy wolą nie używać essentials tylko zrobić coś podobnego w skripcie xD [×] Wysłane z Tapatalk [×] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 =.= starczy znalezc linijki w ese odpowiadajace za dane wiadomosci i je usunac...Ale on chce to zrobić z poziomu skryptu. Wyprodukowane z mojego SGS5 za pomocą Tapatalk II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 @2up Nie bedzie pustej linijki :) Sam tak robilem do servera minigames@up Ale po co sie meczyc skoro starczy usunac linijke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Używając HookSK i ProtocoLib możesz zrobić to tak:on server chat send: {a.%player%} is set cancel event on command "warp miasto": set {a.%player%} to true wait a tick delete {a.%player%} ToNy i Juraso 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
microgra 0
Mam pytanie. Da radę jakoś ukryć przez skrypt wiadomość z wykonanej komendy (np. Ja wpiszę /warp miasto i nie wyświetli wiadomości Teleportuję na /warp miasto...) ? Dodam, że mam doinstalowane SkriptPlus.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi