Nieaktywny Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) - Edytowane 11 lutego 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan kk 42 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Według mnie nie dodaje nic nowego. Kolejny skrypt na chat, a na pewno znajdzie się lepszy.Mogłeś dodać coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Ile już takich skryptów było? Policzy ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Kolejny skrypt na chat. Dajcie sobie spokój. Moja ocena to 2/10. @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ok. 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Rozpoczęty przez Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, dziś, 13:37Może i napisane o 13:37 ale skrypt i tak slaby. Mnóstwo takich było. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFaCZeq2001 2 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Kolejny taki sam nic nie zmieniający skrypt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 5/10 Dupy nie urywa Taki trochę słaby, bo nic nowego nie dodaje@littleofftopic Ten twój tekst "MyChat - i chat masz ogarnięty" Brzmi trochę jak z reklamy proszku do prania - "Ariel - i twoje ubrania są zawsze jak nowe" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny 1 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 według mnie to ten skrypt sie nadaje do koszaatakich skryptów w necie jest od *uja, wymyśl cos orginalnego //Idąc tym tokiem myślenia 3/4 skryptów z tej listy szłoby do kosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Jak się wam nie podoba to nie zwracajcie uwagi na niego, może ktoś będzie go akurat potrzebował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagiK 18 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Czyści chat sobie, a ja jem kisiel sobie tez Nic nowego. wuwuwu.dodajcie.to.do.smietnika.peel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 6/10 na zachęte. Skrypt moze byc jezeli robisz swoj serwer ale wiekszośc osob uzyje plg na wieksze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Już SopherChat jest lepszy. Na nie. I teraz przypomniało mi się jak jakiegoś dzieciaczka na yt oglądałem filmiki, a tu nagle słyszę: "dziś albo jutro, zależy ile będę miał czasu, będę nagrywał(...)gietea ekstreme, to jest takie gietea san andreas, tylko że dodali (...) włączanie i wyłączanie świateł i silnika tak samo" cały filmik ma 6 minut z hakiem x'D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Ile już takich skryptów było? Policzy ktoś?27 zrobionych 23 lepsze. Skrypt tyłka nie urywa... Kolejny skrypt na czat. Patrz. Nawet mój stary ServerOptions obok wszystkich opcji stąd ma jeszcze więcej opcji...(a napisałem go jeszcze na wakacjach. Możliwości pisania są teraz o niebo lepsze...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ericor04 2 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 To kolejny skrypt z chatem . Ludzie ile można ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekigry 0 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 [email protected] Zgadzam sie wszędzie ten chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi