Skocz do zawartości
  • 0

jak dodac do pluginu sternalboard rangi date i nick prosze pomozcie

Pytanie

Witam mam problem a nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi, chcialbym, aby w linijce 1 była napisana data w linicje 2 nick gracz a  w linijce 3 ranga z luckyperms + vault

Chodzi mi o to aby wyswietlalo te rangi date i nick gracza w moim configu automatycznym bylo wszystko tak samo jak jest oprocz %player%. Pozdrawiam Licze na szybka pomoc

image.png?ex=662cf455&is=662ba2d5&hm=519

CONFIG:

https://skript.pl/temat/57427-jak-dodac-do-pluginu-sternalboard-rangi-date-i-nick-prosze-pomozcie/

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
31 minut temu, igvier napisał:

Witam mam problem a nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi, chcialbym, aby w linijce 1 była napisana data w linicje 2 nick gracz a  w linijce 3 ranga z luckyperms + vault

Chodzi mi o to aby wyswietlalo te rangi date i nick gracza w moim configu automatycznym bylo wszystko tak samo jak jest oprocz %player%. Pozdrawiam Licze na szybka pomoc

Zadam myślę, że oczywiste pytanie. Czy posiada Pan plugin PlaceholderAPI (w skrócie PAPI) na swoim serwerze? Jeśli nie, proszę go pobrać i spróbować ponownie.

Trzeba mieć na uwadze to, iż PAPI nie zawsze jest w stanie od razu pobrać wartości oferowanych przez inne pluginy (bądź rozszerzenia) placeholderów. W takiej sytuacji należy wyszukać interesujące nas placeholdery na stronie Github pluginu PAPI i sprawdzić czy jest podana do nich komenda do pobrania. Jeśli tak - należy ją wpisać, aby uzyskać dostęp do danych placeholderów.

Dodam, że nazwa gracza jest zawarta w rozszerzeniu Player, do którego pobrania jest przeznaczona komenda podana na stronie w powyższym załączniku.
Ponadto, plugin Vault wedle wykazu ze strony Githuba PAPI nie oferuje placeholderu %vault_rank%. Myślę, że Pan miał na myśli placeholder %vault_group%.

https://skript.pl/temat/57427-jak-dodac-do-pluginu-sternalboard-rangi-date-i-nick-prosze-pomozcie/#findComment-341981

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...