GuwiP 0 Opublikowano 7 września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 września 2023 Skript na Gamemode na 10sekund wymagania: skript 2.6.X | Najbardzej polecam 2.6.4 link => (https://github.com/SkriptLang/Skript/releases/download/2.6.4/Skript-2.6.4.jar) możliwe że nie zadziała to zapraszam kontakt discord : luzikjabluszko45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 7 września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 września 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makstale 35 Opublikowano 8 września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 września 2023 (edytowane) Skoro komenda zakłada, że ustawiasz graczowi podanemu w argumencie tego gamemode'a, to title powinieneś wysyłać do danego gracza, a nie do wykonywującego komendę send arg 1 title "&b&lMasz Creative &a%arg 1%" with subtitle "&bCzas &c1&7/&a10" for 1 second zamiast execute command możesz użyc // creative set the gamemode of the arg 1 to creative // survival set the gamemode of the arg 1 to survival Tam gdzie wysyłasz wiadomość o tym, że nadano znowu survival, powinieneś wysłać ją do gracza z argumentu, a nie do siebie (ja to tak rozumiem, chyba że tak ma być) send "{@prefix} &cZnow nadano Survival :(" to arg 1 Edytowane 8 września 2023 przez makstale knugi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 8 września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 września 2023 Całość można zrobić w pętli while lub loop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 787 Opublikowano 8 września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 września 2023 (edytowane) 11 godzin temu, makstale napisał: Skoro komenda zakłada, że ustawiasz graczowi podanemu w argumencie tego gamemode'a, to title powinieneś wysyłać do danego gracza, a nie do wykonywującego komendę send arg 1 title "&b&lMasz Creative &a%arg 1%" with subtitle "&bCzas &c1&7/&a10" for 1 second zamiast execute command możesz użyc // creative set the gamemode of the arg 1 to creative // survival set the gamemode of the arg 1 to survival Tam gdzie wysyłasz wiadomość o tym, że nadano znowu survival, powinieneś wysłać ją do gracza z argumentu, a nie do siebie (ja to tak rozumiem, chyba że tak ma być) send "{@prefix} &cZnow nadano Survival :(" to arg 1 Dokładnie, a ja jeszcze jeden ficzer znalazłem (Taki mało prawdopodobny, ale zawsze jest to ficzer) W tym przypadku, gdy ktoś dostanie Creative na 10 sekund, a w tym czasie się wyłączy serwer, to gamemode pozostanie już mu na zawsze bo skrypt się wyłączy i mu go nie odbierze. // Byłbym hipokrytą, gdybym sam tak nie robił kiedyś. Ale jeżeli piszesz w języku polskim skrypty to nie "permisji" tylko "uprawnień" Ale to tak bad the way. Edytowane 8 września 2023 przez knugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi