ogdrillowiec 0 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2023 Hejka! przerobi mi ktoś ten skrypt na jakieś ładne gui? Totalnie nie wiem jak to zrobic aby ladnie wygladalo :c wersja serwera 1.18.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makstale 35 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Może dodaj jakieś szkło (np. gray/black stained glass), albo ustaw liczbę wierszy na mniejszą, tak aby nie było pustych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ogdrillowiec 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 9 godzin temu, makstale napisał: Może dodaj jakieś szkło (np. gray/black stained glass), albo ustaw liczbę wierszy na mniejszą, tak aby nie było pustych miejsc. Myslisz, ze git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Godzinę temu, ogdrillowiec napisał: Myslisz, ze git? To po prostu wygląda słabo na twoim texturepacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ogdrillowiec 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Ale spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 18 minut temu, ogdrillowiec napisał: Ale spoko? Jeśli pytasz mnie o opinię, to uważam że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ogdrillowiec 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 56 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Jeśli pytasz mnie o opinię, to uważam że jest ok Co byś zmienił w tym, żeby było bardzo dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 10 godzin temu, ogdrillowiec napisał: Co byś zmienił w tym, żeby było bardzo dobre? usunąłbym całkowicie faworyzację graczy za pieniądze (i uniknąć łamania eula) makstale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makstale 35 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 16 godzin temu, ogdrillowiec napisał: Myslisz, ze git? Na tych zdjęciach niżej bez texturepacka generalnie git. Z tym że ja bym zrobił jaśniejsze te szkło nie dotykające tych hełmów, jukebox'ow (w tym przypadku Light Gray), a szkła sąsiadujące z itemami zostawił tak jak masz, czyli zwykły gray. Wtedy Ci się zrobi taka fajna ciemniejsza obwódka wokół itemów, a reszta GUI będzie jasno-szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 A ja bym dodał do tego custom gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2023 23 godziny temu, makstale napisał: nie dotykające niedotykające* co do wpisu, ażeby to nie dostać ostrzeżenia to dodam, że najładniej by było według mnie w 1 slocie dać dirta, dla żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ogdrillowiec 0
Hejka! przerobi mi ktoś ten skrypt na jakieś ładne gui? Totalnie nie wiem jak to zrobic aby ladnie wygladalo :c wersja serwera 1.18.2
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi