Laghert 0 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2023 Chodzi mi o skrypt na boxpvp ktory bedzie powodował ze "/unnetherite" bedzie zmienialo przedmiot z netherytowego na diamentowy Ps. Nie zrobie Sobie sam bo moja wiedza o skript jest na poziomie 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 command unnetherite: trigger: set {_} to "%player's tool%" replace all "netherite" with "diamond" in {_} set {_} to {_} parsed as item type set player's tool to {_} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Laghert 0 Opublikowano 27 października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2023 Dzieki Sprawa Zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Laghert 0
Chodzi mi o skrypt na boxpvp ktory bedzie powodował ze "/unnetherite" bedzie zmienialo przedmiot z netherytowego na diamentowy
Ps. Nie zrobie Sobie sam bo moja wiedza o skript jest na poziomie 4/10
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi