Szop_Szop 0 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 bym był wdzięczny gdyby szybko poszło Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Przywracam kod skryptu. Notatka dodana przez Helczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maka12 1 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2023 Nie wiem, jak ma działać, nie wgłębiałem się, ale błędów nie wywala: https://code.skript.pl/kDyShtmY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szip_Szop 0 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) 17 godzin temu, maka12 napisał: Nie wiem, jak ma działać, nie wgłębiałem się, ale błędów nie wywala: https://code.skript.pl/kDyShtmY Masz jakies dodatki do skript? Edytowane 14 kwietnia 2023 przez Szip_Szop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maka12 1 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) 42 minuty temu, Szip_Szop napisał: Masz jakies dodatki do skript? SkQuery powinien wystarczyć, poza tym vault oczywiście Edytowane 14 kwietnia 2023 przez maka12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 SkQuery jest kompletnie niepotrzebny, wystarczy Vault i Essentials, no i oczywiście LuckPerms maka12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szop_Szop 0
Wstawiam kod w code.skript.pl
Notatka dodana przez Glicz
Przywracam kod skryptu.
Notatka dodana przez Helczyk
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi