Paulinka 0 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 (edytowane) Witam! Czy istnieje mozliwosc wyslania zawartosci pliku .log na pastebina za pomoca skryptu? ps. chodzi o strone pastebin A jezeli da sie zrobic cos takiego to jak to zrobic aby potem link z ta zawaroscia zapisalo do zmiennej jakiejs Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 11 kwietnia 2023 przez Paulinka Dodanie linijki z pastebinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 w jakim jezyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paulinka 0 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, xMarmo321 napisał: w jakim jezyku? Ale co w jakim języku? Dobrze napisze jeszcze raz moze nie zrozumiales/as.... Mam dany plik .log np. test.log i jest to plik logu i chce teraz za pomoca komende np. /pastebin pobrac zawartosc pliku test.log i wyslac go na pastebin... po czym wysyla mi link do tego danego pastebina i to wszystko ma byc skript Pozdrawiam. Edytowane 11 kwietnia 2023 przez Paulinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2023 Zbyt skomplikowane, ale wg mnie możliwe. Idź na zlecenia, może ktoś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paulinka 0
Witam!
Czy istnieje mozliwosc wyslania zawartosci pliku .log na pastebina za pomoca skryptu?
ps. chodzi o strone pastebin
A jezeli da sie zrobic cos takiego to jak to zrobic aby potem link z ta zawaroscia zapisalo do zmiennej jakiejs
Z gory dziekuje za pomoc.
Edytowane przez PaulinkaDodanie linijki z pastebinem
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi